Redactia.ro
Home » TV » Cine este, de fapt, Florin Marin de la „Chefi la cuțite” și cum a devenit cunoscut

Cine este, de fapt, Florin Marin de la „Chefi la cuțite” și cum a devenit cunoscut

Florin Marin

Florin Marin și-a făcut debutul la „Chefi la cuțite” luni seară, când au fost difuzate imagini de la participarea acestuia la show-ul culinar, alături de răposatul său soț. Iată cum a devenit cunoscut, de fapt, Florin Marin.

Cine este Florin Marin, de la „Chefi la cuțite”

Florin Marin a participar alături de răposatul său soț la emisiunea „Chefi la cuțite”, iar preparatul pregătit de ei a fost unul apreciat de jurați.

Florin Marin a intrat în atenția publicului după ce a început o relație cu un fost vicar, pe nume Philip Clements. Diferența de vârstă dintre cei doi le-a atras multe critici, între ei fiind 55 de ani depărtare. Totuși, Florin Marin a susținut mereu că și-a iubit soțul, în ciuda scandalurilor de infidelitate și chiar violență domestică.

El a fost acuzat de multe ori că este cu Philip Clements doar pentru bani, dar mereu a avut ceva de spus în apărarea sa.

„Nu putem trăi în această lume dacă nu avem bani, dar nu înseamnă că ești un materialist.  Nu înseamnă că dacă te căsătorești cu un tip mai în vârstă, ești un materialist. Eram îndrăgostit de Philip”, a declarat Florin Marin pentru The Sun.

Florin Marin, acuzat că voia averea soțului său

Mai mult, chiar și rudele bărbatului, care a decedat între timp, au avut un scandal cu Florin Marin, după ce fostul vicar i-a lăsat acestuia toată averea sa.

“Nu i-am cunoscut niciodată pe niciunul dintre frații săi, dar în urma decesului soțului meu, am hotarât să îi anunț și pe ei. I-am sunat și le-am spus că îmi pare rău că fratele lor a murit. Ei și-au cerut scuze față de mine și le-a părut rău nu ne-am vazut niciodată și că m-au acuzat gresit despre relația mea cu fratele lor. Acum am aflat că m-au atacat într-o declarație de presa din Marea Britanie și nu am înțeles de ce. Nu i-am mai sunat pentru că nu m-a interesat. M-au acuzat că mereu am fost după banii lui și că totul se rezumă la bani. Atunci când cineva moare, pe unii nu îi mai interesează persoana care moare, ci doar banii. Ei știu foarte bine că eu sunt deținătorul a tot ce a fost al fratelui lor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini