Redactia.ro
Home » Monden » Florin Marin are o nouă relație la nici două luni de la moartea soțului. Cum și-a cunoscut actualul iubit

Florin Marin are o nouă relație la nici două luni de la moartea soțului. Cum și-a cunoscut actualul iubit

Florin Marin si fostul iubit

Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu un fost preot, și-a refăcut viața la doar două luni de la moartea acestuia. El a vorbit despre noul său partener, care îi alină suferința pierderii fostului său soț.

Florin Marin, tânărul care a șocat opinia publică atunci când s-a afișat cu soțul lui, un fost preot, iubește acum din nou. După moartea lui Philip Clements, românul a trecut deja peste această dramă și se iubește cu altcineva.

Florin Marin are o nouă relație la nici două luni de la moartea soțului

Acum, el a dat detalii despre acea persoană care îl face fericit, după ce a rămas văduv. Mai mult, Florin Marin a spus că inclusiv soțul lui a dorit ca el să își refacă viața rapid.

„Din punct de vedere sentimental am început să stau foarte bine. Nu este ceva foarte serios, deși fostul meu soț și-a dorit să îmi refac viata imediat după moartea lui, însă, eu sunt ortodox, o iau mai ușor”, a mărturisit Florin Marin.

Tânărul a vorbit despre cel care îi este alături acum și a spus că este tot cineva din Marea Britanie. Noul său partener l-a abordat la doar trei zile de la moartea soțului său, dar deocamdată nu s-au văzut, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cine este actualul partener al lui Florin Marin

„Sunt cu cineva, e tot străin. Chiar din UK. Nu ne-am văzut din cauza virusului, dar vorbim prin video. M-a abordat pe instagram, a treia zi de la aflarea decesului”, a cotinuat el.

Florin Marin a povestit că actualul său partener îl cunoștea din trecut, iar relația dintre ei este, deocamdată, la început.

„Și-a exprimat condoleanțele și părerile de rău și mi-a spus că mă cunoaște din anii trecuți din media și ar vrea să discute cu mine. După cinci săptămâni l-am contactat și am ascultat acea întrebare pe care o avea de la început, însă nu era momentul”, a adăugat Florin Marin.

Florin Marin a devenit cunoscut în țara noastră drept primul român homosexual ce s-a căsătorit cu o persoană de același sex. Este vorba despre un fost preot, care s-a stins din viața în urmă cu două luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: