Redactia.ro
Home » Știri » Philip Clements a murit la vârsta de 83 de ani. Ce avere i-a lăsat soțului său român, Florin Marin

Philip Clements a murit la vârsta de 83 de ani. Ce avere i-a lăsat soțului său român, Florin Marin

Philip si Florin

Fostul preot gay Philip Clements s-a stins din viață duminica, la vârsta de 82 de ani după ce în urmă cu o zi s-a internat la Spitalul Elias din București. Vestea tristă a fost împărtășită chiar de soțul acestuia, FLorin Marin care este cu 54 de ani mai mic decât fostul preot.

Fostul preot gay a murit la vârsta de 82 de ani. Ce avere i-a lăsat soțului român?

Fostul preot gay Philip Clements de origine engleză, în vârstă de 82 de ani s-a stins din viață duminică seara, după ce în urmă cu o zi a fost internat la Spitalul Elias din Capitală.

Bărbatul a fost căsătorit cu românul Florin Marina, în vârstă de 27 de ani, cei doi fiind despărțiți de mai multe ori de când s-au căsătorit. În decembrie 2018 aceștia au decis să se reîmpace și să se mute în România.

Fostul preot a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru a-i cumpăra soțului său mai tânăr cu 54 de ani, iar după ce tânărul Florin Marin a decis să petreacă mai mult timp în cluburi, bărbatul s-a întors în Anglia.

Reacția lui Florin Marin după moartea soțului său

Florinel Marin este devastat după moartea soțului său, cu care căsătorit pe 25 aprilie 2017, iar diferența mare de vârstă nefiind un impediment.

Florinel de la Vișina a fost cel care a anunțat vestea că soșul său, Philip Clements a încetat din viață.

Sunt distrus. Philip a decedat aseară . M-au anunțat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici”, a spus Florinel de la Vișina.

Pe data de 30 mai, fostul preot a ajuns la spitalul Elias din București, având febra 40, iar soțul său mai tânăr a precizat că seara l-a auzit tușind, motiv pentru care a sunat la 112.

Tânărul a declarat că nu știe dacă a fost infectat cu noul coronavirus, deoarece nu a fost lăsat să intre în spital, fiind nevoit să stea la poartă.

M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40.

Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus”, spunea tânărul.

Philip Clementa va fi incinerat în zilele ce urmează, aceasta fiind ultima dorință a bărbatului. Florin și Philip s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, fostul cleric vânzându-și casa din orașul Kent pentru a fi mai aproape de iubitul său mai tânăr.

Ce avere i-a lăsat Philip Clements soțului său mai tânăr cu 56 de ani?

Fostul cleric Philip Clements mai are doi frați în viață, dar cu toate acestea în testamentul lui este scris doar numele lui Florin.

Acesta a precizat că documentul nu poate fi atacat, dar va apela la un avocat pentru îndeplinirea formalităților necesare.

Philip i-a lăsat lui Florin un apartament de lux în zona bună a Capitalei și mai multe terenuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: