Redactia.ro
Home » Știri » Apel disperat pentru pilotul de raliuri Daniel Onoriu! A ajuns la Terapie Intensivă

Apel disperat pentru pilotul de raliuri Daniel Onoriu! A ajuns la Terapie Intensivă

Cunoscutul pilot de raliuri Daniel Onoriu și nepotul lui Gabi Luncă se zbate între viață și moarte. În vârstă de 43 de ani, a ajuns internat pe Secția de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din Capitală. Familia a făcut un apel către toți care pot să ajute!

Se scurg clipe dramatice pentru Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă! Cunoscutul pilot se zbate între viață moarte la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a ajuns în stare critică, în urmă cu câteva zile.

Acum familia cere ajutor tuturor pentru a-i salva viața, care atârnă de un fir de ață.

Apel disperat pentru pilotul de raliuri Daniel Onoriu, ajuns la Terapie Intensivă

Daniel Onoriu a suferit în urmă cu două săptămâni o operație de gastric sleeve în Turcia. Este vorba de o procedură de micșorare a stomacului, în urma căreia s-a ales cu probleme destul de grave, care i-au pus viața în pericol.

În urmă cu câteva zile, pilotul de raliuri s-a simțit rău. A fost dus de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a suferit o puternică hemoragie internă. Sâmbătă seara, Daniel Onoriu a fost supus unei noi intervenții chirugicală la Spitalul de Urgență Floreasca, iar acum este în stare critică.

Duminică seara, familia a făcut un apel către toți cei care pot dona sânge pentru pilotul, ca să poată supraviețui.

Rebeca Onoriu, apel disperat pentru Daniel Onoriu: “Să nu-l pierdem ca pe mama”

“De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine! ”, este declarația cutremurătoare făcută de Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru Click.ro.

Familia pilotului Daniel Onoriu a făcut apelul umanitar pentru donarea urgență de sânge și pe pagina de Facebook a artistului.

“Daniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sânge este compatibilă”, este mesajul postat chiar pe contul de socializare al pilotului.

Daniel Onoriu, în comă după un accident

Daniel Onoriu nu e la prima cumpănă grea a vieții. În 2006, nepotul lui Gabi Luncă a suferit un accident cumplit de motocicletă în urma căruia a stat 9 zile de comă. A avut cu coaste rupte și stomacul perforat. Pilotul a trecut atunci prin 20 de operații, peste care a reușit să treacă cu bine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: