Redactia.ro
Home » Stil de viață » Apele miraculoase dintr-o stațiune de la noi, care au efect în tratarea infertilității. Dacă vrei copii, fugi la tratamente balneare

Apele miraculoase dintr-o stațiune de la noi, care au efect în tratarea infertilității. Dacă vrei copii, fugi la tratamente balneare

Stațiunea ale cărei ape tratează infertilitatea! Scapi gratuit de diferite afecțiuni cu care te confrunți. Nici prin cap nu ți-ar fi trecut că este o stațiune cunoscută de la noi din țară. Iată despre care este vorba.

Stațiunea care tratează infertilitatea

Este celebră în popor fraza „Du-mă, mamă, la Sovata, să-l cunosc şi eu pe tata!”. Ei bine, până și aceste vorbe au un înțeles, căci Sovata este stațiunea care tratează infertilitatea. Încă de la începutul secolului trecut, Sovata este celebră pentru tratamentele împotriva infertilității.

Băile sărate și nămolul sparopelic peloidogen au ajutat numeroase persoane să devină mame. De asemenea, de mare ajutor este climatul blând, ușor sedativ din stațiune. Tot aici, stresul, un prim factor al infertilităţii, poate fi rezolvat în timpul curei balneare. În plus, tratamentele efectuate aici au un efect antiinflamator asupra zonei pelvine. Se știe că inflamația peste anumite limite este dăunătoare.

Afecțiuni precum vaginite, colpite, endometrite, salpingo-ovarite, banalele chisturi ovariene, destul de frecvent întâlnite, se asociază în multe cazuri cu fenomene inflamatorii endometriale care împiedică nidarea. Astfel, o cauză frecventă de infertilitate, inflamația peste limitele fiziologice, poate fi tratată cu succes la Sovata.”, a explicat un medic specialist, pentru Clicksanatate.ro

Femeile care vor o sarcină prin metode naturale și nu numai trebuie să știe că Sovata face minuni. „Persoanele care doresc obținerea unei sarcini prin metode naturale, simple; persoanele care se pregătesc pentru o procedură de reproducere umană asistată (stimulare ovariană, inseminare intrauterină, fertilizare in vitro, embriotrasfer fresh sau cu embrioni înghețați), șansele de reușită crescând în aceste cazuri simțitor. Important! Și bărbații pot fi ajutați la Sovata prin terapii naturale din plante, relaxare și momente de liniște”, a mai spus dr. George Vasilescu, pentru sursa citată.

Ce este infertilitatea

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) spune că infertilitatea este o absența concepției după 12/24 de luni de raporturi sexuale regulate neprotejate. Infertilitatea înseamnă, de cele mai multe ori, pentu cupluri, o adevărată sentință la tristete și deprimare.

„Un cuplu care are o viață intimă regulată, și care nu obține o sarcină după un an de încercări, poate fi încadrat ca infertil. Urmează apoi o etapă importantă în ceea ce privește acest diagnostic, și anume stabilirea cauzelor, care pot apărea ca urmare a unor probleme masculine, feminine sau mixte. De regulă, după ce se ține cont de unele sfaturi și se urmează tratamente specifice, cuplul obține o sarcină. În acest caz, diagnosticul inițial se schimbă cu cel de hipofertilitate. Nuanțarea trebuie să fie clară: infertilitatea se poate exprima numai atunci când cauzele ce o produc sunt clare, ușor de pus în evidență și ireversibile.”, a conchis medicul ginecolog George Vasilescu, conform sursei precizate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini