Redactia.ro
Home » Monden » Apelul disperat al Andreei Marin: „Vreau doar șansa de a mă bucura de fetița mea…”

Apelul disperat al Andreei Marin: „Vreau doar șansa de a mă bucura de fetița mea…”

Apelul disperat al Andreei Marin

Andreea Mărin a lansat un apel disperat pe paginile sale de socializare. Vedeta le cere fanilor săi să o ajute pe o tânără mămică să trăiască după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar tratamentul costă enorm de mult.

Laura, a născut în urmă cu trei săptămâni, iar bucuria unei mamei este de a-și crește pruncul, dar tânăra a fost depistată cu cancer și se luptă să supraviețuiască.

Apelul disperat al Andreei Marin: „Vreau doar șansa de a mă bucura de fetița mea…”

Andreea Marin a lansat un strigăt de ajutor pe Facebook către fanii ei. Aceasta cere publicului să ajute o tânără mămică diagnosticată cu cancer. Este vorba despre Laura, în vârstă de 33 de ani, care a nădcut-o în urmă cu trei săptămâni pe Eva, o fetiță mult dorită și sănătoasă. Din nefericire, bucuria a durat câteva ore, pentru că medicii au anunțat-o pe Laura că are cancer cu metastază la ficat și plămâni.

Laura nu este străină de această boală, în 2014 reușind să învingă cancerul de piele. După ce Andreea Marin i-a aflat povestea, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, către urmăritorii ei.

Are 33 ani. Abia a devenit mămică. Și cancerul îi pune în pericol viața. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De salvat o viață. Dacă ne pasă. Dacă ne adunăm cât mai mulți, umăr lângă umăr. Scrie în articol cum putem ajuta un bebeluș să se bucure de mama lui și de acum înainte. Nu e greu. Doar să facem scut în jurul Laurei… Povestea e strigătul de ajutor al tinerei care ne spune: «Vreau doar șansa de a mă bucura de fetița mea…»” este mesajul transmis de fosta prezentatoare pe contul ei de Facebook.

Are 33 ani. Abia a devenit mămică. Și cancerul ii pune în pericol viata. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De…

Publicată de Andreea Marin pe Joi, 3 septembrie 2020

Tânăra mămică care dorește să trăiască pentru a-și crește fetița de doar câteva zile

Într-un interviu, Laura a declarat că prognosticul dat de medicii i-a umbrit întreaga fericire, după ce a adus-o pe lume pe micuța Eva. ” În urma unor complicații apărute în timpul nașterii, ce au condus la investigații mai amănunțite, s-a descoperit că boala a recidivat apărând metastaze la ficat și plămâni. Medicii de la Spitalul Fundeni din București nu mi-au oferit prea multe șanse, însă speranța a venit de la clinica Wiener din Austria care a acceptat cazul. Pentru a ajunge la clinica din Viena, familia și prietenii au făcut eforturi uriașe pentru a strânge suma care să acopere spitalizarea în vederea efectuării investigațiilor necesare și administrării primei doze de tratament, a spus Laura.

Astfel, tratamentul Laurei costă foarte mult. Valoarea unei doze de Keytrude ajuge la suma de 10.000 de euro, iar pentru o doză de Yervoy prețul este de 12.500 de euro, fără a fi incluse costurile de spitalizare.

Persoanele care vor să facă donații pentru salvarea Laurei, o pot face în conturile următoare:

ING Bank: Alexandru- Mihai Vechiu
RO93INGB0000999910633347 – RON
RO28INGB0000999910633353 – EUR
SWIFT: INGBROBU

UNICREDIT Bank: Vechiu Alexandru Mihai
RO95 BACX 0000 0017 5183 5000 – RON
RO41 BACX 0000 0017 5183 5002 – EUR
SWIFT: BACXROBUXXX

RAIFFEISEN Bank: Bogdan Boeru
RO42RZBR0000060021967421 RON

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: