Redactia.ro
Home » Știri » Apelul disperat al unui medic renumit din România. Mesajul cutremurător al cadrului medical: “Vă rog, nu mai terminăm pe veci”

Apelul disperat al unui medic renumit din România. Mesajul cutremurător al cadrului medical: “Vă rog, nu mai terminăm pe veci”

Apelul disperat al unui medic renumit din România

Apelul disperat al unui medic renumit din România. Medicul nutriționist și diabetolog Simona Crăciun trage un semnal de alarmă în legătură cu persoanele care locuiesc cu suspecți de coronavirus. Aceasta îi sfătuiește pe români să iasă din casă pentru că există pericolul să contacteze virusul ucigaș. În caz contrar, șansele să scăpam de pandemia de coronavirus sunt foarte mici.

Apelul disperat al unui medic renumit în România. Mesajul cutremurător al cadrului medical: “Vă rog, nu mai terminăm pe veci”

Simona Crăciun, medicul nutriționist și diabetolog din România îi sfătuiește pe românii care locuiesc sub același acoperiș cu persoane suspecte de coronavirus să iasă din casă pentru că există pericolul să contacteze virusul. De asemenea, specialistul a declarat că în cazul în care nu se respectă această regulă, șansele să scăpam de pandemia de coronavirus sunt mici. Aceasta a postat un mesaj alarmant pe rețelele de socializare, în care îi roagă pe români să respecte regulile, pentru a revenit la viața de dinainte.

Vă rog un pic de responsabilitate!

Persoanele care locuiesc cu persoane suspecte de infecție cu SARS-COV-2 și nu au încă rezultatul testului sau, dimpotrivă, au testul POZITIV, sunt rugate insistent să NU mai iasă din casă, mai ales să vină la cabinetele medicale!Au fost multe cazuri în care, membrii ai familiei cu care locuiesc s-au prezentat la cabinete pentru rețetă! Este clar că au mai fost și prin alte locații (magazine, farmacii, etc). Evident că le-am mustrat, dar reacția a spus totul… nu comentez!Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!”, este mesajul transmis de Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, pe Facebook.

Prima țară din Europa care a depășit două milioane de infecții de coronavirus

În ultimele 24 de ore au fost raportate 10.269 de noi cazuri de coronavirus, din 37.906 de teste efectuate. De asemenea, alți 168 de români au murit din cauza infecției cu noul coronavirus, in timp ce la Terapie Intensivă sunt internați 1.174 de pacienți cu covid19. Așadar, bilanțul a ajuns astăzi la 383.743 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), în timp ce 261.387 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Astăzi, Franța a devenit primul stat din Europa care a depășit pragul de două milioane de cazuri de coroanvirus. De la începutul pandemiei, Franța a raportat 2.036.755 de cazuri de coronavirus, înregistrând al patrulea cel mai grav bilanț la nivel mondial, după Statele Unite ale Americii, care are 11,2 milioane de cazuri de COVID-19. Totodată, Brazilia se confruntă cu 5,8 milioane de cazuri de coronacvirus, iar India cu 8,8 milioane. Ministrul Sănătății din Franța, Oliver Veran a declarat în urmă cu câteva zile că „eforturile francezilor dau roade”, și că țara a intrat spre sfârșitul lunii octombrie în a doua perioadă de carantină din 2020. De asemenea, acesta a menționat că Franșa a depășit vârful epidemic al infecțiilor cu virusul SARS-COV2.

Jerome Solomon, directorul general al Sănătății a declarat că țara se confruntă cu un număr foarte mare de spitalizări, 33.500 de oameni fiind tratați în țară, dintre care 4.830 se află în secțiile de terapie intensivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: