Redactia.ro
Home » Știri » Aplicația care dă bani șoferilor atunci când conduc. Cum funcționează și pe ce se bazează aplicația viitorului

Aplicația care dă bani șoferilor atunci când conduc. Cum funcționează și pe ce se bazează aplicația viitorului

Atlas Navi. Sursă foto: Facebook

Navigarea prin trafic a devenit o rutină pentru șoferii moderni, iar aplicațiile precum Google Maps și Waze au fost timp de multă vreme alegerile predominante. Cu toate acestea, o veste senzațională vine din partea unei aplicații românești, care amenință să concureze cu succes cu aceste gigantice platforme de navigație. Dezvoltată de George Grama, aplicația a câștigat rapid popularitate, oferind nu doar o navigare eficientă, ci și oportunități de câștig pentru șoferi.

Aplicație bazată pe inteligența artificială

Cu o viziune orientată către viitor, George Grama a dezvoltat Atlas Navi, o aplicație bazată pe inteligență artificială, care utilizează camera telefonului pentru a detecta accidentele, traficul și alte condiții de trafic. Ceea ce diferențiază această aplicație este integrarea tehnologiei blockchain, permițând șoferilor să acumuleze tokeni speciali în timpul condusului, care pot fi ulterior convertiți în bani reali. Această funcționalitate inovatoare promite să redefinească experiența de navigare pentru șoferii din România.

Nu este prima oară când acest român schimbă regulile jocului în domeniul transportului. Cu ani în urmă, el a lansat Star Taxi, o aplicație care a devenit rapid preferata utilizatorilor pentru comandarea taxiurilor. Cu un control și o transparență totală în procesul de comandă, Star Taxi a câștigat rapid popularitatea a peste 2 milioane de utilizatori și 25.000 de șoferi de taximetriști abonați în peste 20 de orașe din țară.

„Creșterea din acest an se datorează cererii tot mai mari din partea utilizatorilor care nu mai doresc să plătească tarife dinamice și aleg Star Taxi pentru deplasărilor lor, costul unei curse între 2 locații fiind același în orice condiții, indiferent de oră, vreme sau alți factori. Totodată, avem din ce în ce mai multe orașe în care plata poate fi realizată aproape integral cu cardul” a declarat Daniel Cojocaru, Director General Star Taxi, în urmă cu un an

Începutul unei noi ere în navigația auto

Cu o abordare centrată pe utilizator și tehnologie avansată, aplicațiile dezvoltate au reușit să revoluționeze piața transportului în România. Perspectiva de a primi recompense financiare în timp ce conduc reprezintă doar începutul unei noi ere în navigația auto, iar succesul aplicațiilor sale este o dovadă clară a potențialului enorm pe care îl are inovația românească în acest domeniu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: