Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Aplicațiile care îți pot distruge telefonul! Șterge-le imediat înainte să te confrunți cu probleme fără rezolvare

Aplicațiile care îți pot distruge telefonul! Șterge-le imediat înainte să te confrunți cu probleme fără rezolvare

Aplicațiile care îți pot distruge telefonul! Șterge-le imediat înainte să te confrunți cu probleme fără rezolvare

Iată care sunt aplicațiile care îți pot distruge telefonul! Șterge-le imediat înainte să te confrunți cu probleme fără rezolvare!

Aplicațiile care îți pot distruge telefonul

Un expert în securitate a dezvăluit cele două aplicații pe care nu ar trebui să le instalezi niciodată pe telefonul tău.

Acest specialist în securitate a avertizat că există două tipuri de aplicații care pot să îți pună în pericol datele și să ocupe spațiu inutil în memoria telefonului. De aceea, este important să le eviți.

Descoperă care sunt aceste aplicații și de ce este crucial să fii atent la ele!

Ce aplicații nu trebuie să ai niciodată în telefon

James McQuiggan, un expert în securitate de la KnowBe4, a atras atenția asupra riscurilor pe care le implică păstrarea aplicațiilor învechite și neutilizate pe telefonul tău. Conform publicației The Sun, aceste aplicații conțin informații despre tine și pot ocupa spațiu”.

Pentru a evita potențialele pericole, expertul recomandă să descarci aplicații doar din surse sigure și renumite, precum Google Play sau App Store. Avertismentul său subliniază că aplicațiile descărcate din alte surse pot conține software rău intenționat sau cod care poate compromite securitatea datelor tale sau chiar să deterioreze telefonul.

Un alt aspect important este acordarea permisiunilor către aplicații. Expertul explică că aplicațiile cu intenții dubioase cer adesea acces la camera, microfonul sau locația telefonului, chiar dacă acestea nu sunt necesare pentru funcționarea lor. Dacă o aplicație solicită acces la microfon și nu este clar de ce, acesta poate fi un semn că nu este de încredere, iar ștergerea acesteia poate fi cea mai bună soluție pentru a-ți proteja telefonul și datele personale.

„Dacă nu ai încredere totală în aplicație, riști să instalezi un software rău intenționat  sau alt cod care urmărește să-ți fure datele sau să-ți deterioreze telefonul”, a explicat James McQuiggan.

Ia în considerare toate recenziile aplicației

Înainte de a instala orice aplicație, fii precaut și consultă recenziile. Informează-te cu mare atenție în ceea ce privește conținutul și funcționalitatea acesteia înainte de a o descărca pe dispozitivul tău. Dacă nu ai auzit până acum despre acea aplicație și nimeni nu a lăsat nicio părere, este un semnal de avertizare și ar trebui să fii prudent în alegerea ta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: