Redactia.ro
Home » Monden » Aprope că nu o mai recunoști! Monica Anghel s-a pozat nemacheată și tunsă scurt

Aprope că nu o mai recunoști! Monica Anghel s-a pozat nemacheată și tunsă scurt

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate femei de la noi. Artista a intrat în sufletele celor din public prin naturalețea ei și prin talentul de care dă dovadă în cariera sa. Monica a șocat pe toată lumea când a apărut într-o nouă formă, mai precis după ce a slăbit un număr record de kilograme. De această dată și-a surprins din nou fanii.

Monica Anghel, nemacheată și tunsă periuță

Monica Anghel nu se sfiește să apară naturală în fața urmăritorilor ei de pe rețelele sociale. De această dată Monica Anghel a publicat un videoclip în care apare fără pic de machiaj pe față și tunsă periuță. Mai, mai că fanii nu au recunoscut-o pe artistă.

Monica Anghel s-a filmat în timp ce se afla la o procedură de criosaună. De când artista a slăbit considerabil are mare grijă de silueta sa și adesea face tot felul de proceduri de remodelare corporală. De aceatsă dată a apelat la o procedură nouă pe piață, dar despre care se zvonește că este revoluționară în domeniul de înfrumusețare.

Acum sunt la criosaună. Trebuie să mă mișc în timpul ăsta pentru că dacă nu mă mișc, deger. Nu o să stau mai mult de un minut. Temperatura ajunge la -110 grade. Deja simt că îngheț. Mai am 10 secunde? Aa… e chiar OK. Am în picioare niște botoșei de lână să nu-mi înghețe tălpicile.”, a spus Monica Anghel.

Monica Anghel a slăbit 20 de kilograme

Monica Anghel a slăbit considerabul și a vorbit despre această experiență pe care a trăit-o. Ea a dezvăluit și care este regimul ei alimentar.

Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza. Am reusit sa scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla – dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins.„, povestea Monica Anghel într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: