Redactia.ro
Home » Sport » Arda Turan a fost condamnat la închisoare! A bătut un cântăreţ

Arda Turan a fost condamnat la închisoare! A bătut un cântăreţ

GALERIE FOTO (2) Judecătorii au decis. Arda Turan a fost condamnat la închisoare. Fotbalistul l-a bătut într-un club de noapte pe cântăreţul Berkay Sahin şi i-a făcut avansuri soţiei acestuia

Judecătorii au decis. Arda Turan a fost condamnat la închisoare. Fotbalistul l-a bătut într-un club de noapte pe cântăreţul Berkay Sahin şi i-a făcut avansuri soţiei acestuia.

Jucătorul lui Basaksehir a primit 2 ani, 8 luni și 15 zile de închisoare, cu suspendare pentru tot scandalul făcut. Fotbalistul de 32 de ani l-a bătut crunt pe Berkay Sahin, acesta fiind nevoit să ajungă la spital pentru a fi operat. În plus martorii au povestit că Turan i-a făcut avansuri soţiei cântăreţului. După scandalul din club, fotbalistul nu a stat liniştit. A mers la spital şi l-a ameninţat pe Berkay Sahin cu un pistol pentru care nu avea licenţă. L-a aflarea senţinţei, artistul a fost nemulţumit.

„Nu mi se pare corect, nu a fost acuzat pentru toate lucrurile pe care le-a făcut. A fost extrem de beat și extrem de agresiv. Ar fi trebuit pedepsit mai aspru”, a spus cântărețul.

Arda Turan a fost achitat de acuzațiile de hărțuire sexuală.

Arda Turan spune că e nevinovat

„Sunt fericit că s-a terminat așa, nu sunt vinovat de nimic. Nu am comis vreun fel de infracțiune, au existat persoane care au făcut mărturii mincinoase. Eu sunt un profesionist și îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine pe teren, pentru a asigura familiei mele un trai cât mai bun”.

Citește și: Florin Andone este plătit regeşte de Turci! Cât primeşte de la Galata

Arda Turan trebuie să stea liniştit în următorii cinci ani. Pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, la prima infracțiune comisă va fi condamnat definitv la închisoare cu executare. Jucătorul lui Basaksehir a fost acuzat de folosire de arme de foc, deținere de arme de foc fără licență și vătămare corporală.

În prezent Turan joacă în Turcia fiind împrumutat de la FC Barcelona. De asemenea face parte şi din naţionala Turciei. În iulie 2008, Arda a fost clasat al optulea în topul „Cei mai buni 100 de tineri fotbaliști din lume”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: