Redactia.ro
Home » Sport » Florin Andone este plătit regeşte de Turci! Cât primeşte de la Galata

Florin Andone este plătit regeşte de Turci! Cât primeşte de la Galata

Florin Andone este plătit regeşte de Turci! Cât primeşte de la Galata

Florin Andone este plătit regeşte de Turci. În acest moment a devenit cel mai bine plătit jucător român. După ce turcii l-au luat împrumut de la Brighton îi vor plăti 2,5 milioane de euro pe sezon, ceea ce înseamnă aproximativ 200.000 de euro pe lună. Iniţial englezii nu au vrut să-l lase să se transfere, dar românul a insistat. Gruparea Cim Bom va plăti 700.000 de euro pentru împrumutul lui Andone din acest sezon. Au și o clauză de cumpărare a atacantului, în valoare de 2.5 milioane de euro.

„Brighton nu a fost de acord cu plecarea mea, dar eu am insistat pentru că vreau să joc mai mult. La Brighton nu am putut evolua constant. Vreau să joc în fiecare etapă, să înscriu multe goluri”, a declarat Andone.

Deocamdată, Florin Andone este nevoit să-şi amâne debutul la Galatasaray. A fost suspendat trei meciuri, după un fault dur în meciul cu Southampton. În acest moment mai are doar o etapă de suspendare. Andone va fi coleg cu o legendă a fotbalului mondial. Radamel Falcao, transferat şi el în această vară.


Citește și: Cosmin Contra ar putea pleca de la naţională! Cum arată contractul!

Galatasaray, număr record de titluri

Galatasaray este clubul care are în palmares un număr record de 20 de titluri Süper Lig, un număr record de 16 Cupe ale Turciei câștigate și un număr record de 13 Supercupe ale Turciei. În total are 49 de titluri naţionale. Galatasaray este una din cele trei echipe din Turcia care au participat în toate sezoanele campionatului din 1959, și este unicul club din Turcia care a câștigat titlul de patru ori la rând. La Galatasaray au jucat românii Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Iulian Filipescu sau Radu Niculescu.

În 2000, cu Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu în teren, Galatasaray a reușit să câștige Cupa UEFA. În acelaşi an, turcii au câştigat şi Supercupa Europei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: