Redactia.ro
Home » Sport » Arda Turan judecat pentru hărţuire sexuală! Prietenul președintelui Erdogan nu a scăpat

Arda Turan judecat pentru hărţuire sexuală! Prietenul președintelui Erdogan nu a scăpat

Arda Turan, Arda Turan condamnare, Recep Tayp Erdogan

Mijlocaşul Arda Turan nu a scăpat de acuzații. Va fi judecat pentru hărţuire sexuală, după ce fusese achitat de o primă instanță în urmă cu aproape doi ani.

Nu este pentru prima dată când fotbalistul turc se va afla în fața judecătorilor. În 2019 a fost condamnat la doi ani, opt luni ;i 15 zile de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală, posesie ilegală de armă şi tragerea unui foc într-un loc public. Atunci însă, instanța l-a găsit nevinovat pentru acuzația de hărţuire sexual. De-a lungul timpului, fotbalistul care a jucat la echipe precum FC Barcelona, Atletico Madrid sau Istanbul Başakşehir a fost implicat în mai multe incidente. Chiar și pe teren. A agresat un arbitru și a primit una dintre cele mai mari pedepse, 16 etape de suspendare.

Prietenia cu președintele Erdogan nu l-a ajutat

Arda Turan este bun prieten cu președintele Turciei, Recep Tayp Erdogan, dar acest lucru se pare că nu îl ajută. Fapta pentru care este judecat s-a produs în 2018. Aflat într-un club de noapte, Turan i-a făcut avansuri soției cântărețului Berkay Şahin. Din încăierare, celebrul artist s-a ales cu nasul spart. Arda Turan și-a recunoscut faptele, mai puţin acuzaţia de hărţuire sexual. Atunci judecătorul a considerat că fotbalistul nu ştia că femeia era soţia lui Berkay Şahin. La aproape 3 ani de la incident o altă curte a decis să deschidă din nou cazul, iar procesul de hărţuire sexuală va fi repetat. În urma scandalului, Arda Turan a fost amendat atunci și de clubul la care juca, Istanbul Başakşehir cu suma de 432.000 dolari.

În ce top a fost inclus Turan

În iulie 2008, Arda a fost clasat al optulea în topul „Cei mai buni 100 de tineri fotbaliști din lume” publicată în revista Don Balón din Spania. În present fotbalistul joacă la Galatasaray, cu care a semnat în 2020 un contract pe doi ani. În cariera sa, turcul a trecut pe la echipe importante din Europa, precum Barcelona sau Atletico Madrid. De asemenea Arda este nelipsit de la naționala Turciei având peste 80 de convocări la echipa mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: