Redactia.ro
Home » Știri » Aris Eram, pas important în cariera sa. Fiul Andreei Esca a semnat cu Antena 1

Aris Eram, pas important în cariera sa. Fiul Andreei Esca a semnat cu Antena 1

aris eram

Aris Eram a captat atenția publicului în timpul participării la emisiunea „America Express”, unde a concurat alături de sora lui, Alexia Eram. Cei doi tineri au devenit rapid favoriții telespectatorilor, cucerind inimile acestora cu personalitățile lor carismatice și naturale.

În special, Aris a impresionat prin educația și manierele sale, aspecte apreciate de cei care i-au urmărit parcursul în competiție. Acum, după succesul în emisiune, Aris Eram face un pas important în cariera sa media, semnând cu Antena 1 și devenind noua vedetă a matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Aris Eram, noua vedetă a matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”

După popularitatea obținută în „America Express”, Aris Eram nu a stat departe de micile ecrane prea mult timp. Tânărul a fost cooptat de echipa Antenei 1, devenind astfel noul membru al echipei matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. Vestea a fost anunțată entuziast pe rețelele de socializare, atât de colegii de producție, cât și de sora lui, Alexia Eram.

„Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, a fost mesajul postat pe contul de Instagram al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Fanii care l-au susținut pe Aris în timpul emisiunii „America Express” au reacționat cu bucurie la vestea că tânărul va continua să apară la televizor. Postarea care anunța cooptarea lui Aris în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” a generat un val de comentarii pozitive, evidențiind entuziasmul telespectatorilor de a-l vedea din nou pe micul ecran.

„Felicitări! Cooptarea lui Aris dovedește că ne facem bine, că educația şi bunul-simț n-au murit!”, a scris un admirator.

„Mama lui e la Pro TV, iar el la Antena, îi va face concurență”, a observat altcineva, referindu-se la celebrul background al familiei Eram.

„Ce surpriză plăcută! A1 sau ProTV, mi-e totuna, atâta timp cât place ochiului!”, a adăugat un alt comentator.

Alexia Eram, mândră de reușita fratelui ei

Alexia Eram a fost extrem de mândră și entuziasmată de succesul fratelui ei. În prima zi de muncă a lui Aris la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Alexia l-a însoțit până la platoul emisiunii, arătându-i astfel susținerea ei necondiționată.

„Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima lui zi de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a spus Alexia Eram.

Participarea la „America Express” a fost doar începutul carierei mediatice pentru Aris Eram. Tânărul a demonstrat nu doar calități de entertainer, ci și o maturitate și o educație care i-au câștigat respectul și admirația publicului. Alegerea Antenei 1 de a-l include în echipa matinalului este un testament al talentului și potențialului său.

Pentru Aris, noul rol la „Neatza cu Răzvan și Dani” reprezintă o oportunitate majoră de a-și dezvolta cariera în televiziune. Matinalul Antenei 1 este unul dintre cele mai populare show-uri din România, oferindu-i astfel o platformă excelentă pentru a-și consolida prezența în lumea media.

Familia Eram a fost mereu un exemplu de succes în media românească

Cu o mamă renumită în jurnalism și o soră influentă pe social media, tânărul are parte de un sprijin considerabil. Publicul, care a fost martor la începuturile sale în „America Express”, va fi cu siguranță alături de el în noua sa aventură profesională.

În calitate de nou membru al echipei „Neatza cu Răzvan și Dani”, Aris va trebui să se adapteze la dinamica unui matinal în direct, unde spontaneitatea și versatilitatea sunt esențiale. Cu toate acestea, având în vedere performanțele sale anterioare și suportul echipei, tânărul este pregătit să facă față provocărilor și să strălucească în noul său rol.

Cariera lui Aris Eram se află abia la început, dar debutul său promițător sugerează un viitor strălucit în lumea televiziunii. Energia, carisma și educația sa îi vor deschide cu siguranță noi oportunități, atât în fața camerelor, cât și în proiecte ulterioare.

Aris Eram a reușit să-și construiască un nume în televiziunea românească, impresionând prin profesionalism și maniere. Semnarea cu Antena 1 pentru a face parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” este un pas important în cariera sa, iar susținerea din partea familiei și a publicului îi oferă un avantaj considerabil. Cu determinare și talent, Aris este pregătit să-și continue ascensiunea în lumea media, demonstrând că este mai mult decât „băiatul Andreei Esca” – este o personalitate în sine, gata să cucerească televiziunea românească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: