Redactia.ro
Home » Știri » Arma furată de la un soldat aflat în post la Constanța a fost găsită după trei luni și jumătate. A fost o glumă proastă?

Arma furată de la un soldat aflat în post la Constanța a fost găsită după trei luni și jumătate. A fost o glumă proastă?

După trei luni și jumătate de când i-a fost furată arma unui soldat aflat în post la Constanța, aceasta  a fost găsită chiar lângă unitate, dar asta nu e tot. Iată detaliile!

A fost găsit pistolul mitralieră furat de la soldatul din Constanța în urmă cu trei luni și jumătate

Pistolul mitralieră care a fost furat de la un soldat aflat în post la unitatea militară din Mamaia Sat, Constanța a fost găsit, după trei luni și jumătate. Cel mai surprinzător este faptul că arma a fost găsită chiar lângă unitate, cu toate cele 30 de cartușe aferente.

Arma dată dispărută pe data de 18 martie 2022 de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat, după ce a fost luată de la un soldat aflat în post, a fost reperată pe data de 5 iulie în imediata apropiere a unității militare, alături de cele 30 de cartușe aferente, relatează Replica de Constanța.

Ancheta va continua pe mai multe planuri, mai precizează sursa citată mai sus. Ofițerul care trebuia să-l supravecheze pe militarul căruia i s-a furat pistolul mitralieră este cercetat de către procurorii militari.

După câteva proceduri de percheziție la unitatea militară, s-au constatat mai multe nereguli, printre care și faptul că unitatea militară nu dispunea de camere de supraveghere.

Procurorii militari iau în calcul ipoteza unei glume proaste din partea colegilor

Autoritățile iau în calcul și existența unei ipoteze din care reiese faptul că militarul a fost supus unei glume proaste din partea colegilor săi care ar dori să scape de el și prin acțiunea petrecută s-ar ajunge ușor la demiterea lui din Armată.

Această ipoteză este destul de viabilă, mai ales că militarul a dat până acum patru declarații contradictorii și incoerente despre evenimentele care au avut loc la data de 18 martie, fapt observat și constatat de către procurorii militari.

După momentul furtului armei de foc, militarul a recunoscut că nu era atent în timp ce stătea de pază, iar în moment atacului urmărea o slujbă religioasă pe telefonul său mobil. După spusele sale, agresorul a acționat cunoscând bine zona.

La momentul actual, dosarul care era cercetat de Parchetul Militar ar fi fost preluat de Parchetul Tribunalului Constanța, mai susține sursa citată anterior.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: