Redactia.ro
Home » Știri » Armata Română a ieșit pe stradă! Au fost scoase vehicule militare în București

Armata Română a ieșit pe stradă! Au fost scoase vehicule militare în București

Armata Romana pe strazi

Armata Română a ieșit pe străzile din România pentru a-și îndeplini măsurile Ordonanței 3, publicată în Monitorul Oficial! Militarii au fost surprinși pe străzile din centrul Bucureștiului.

Armata Română a ieșit pe străzile din România

Militarii au ieșit mierucuri, ora 12.00 pe străzile din Capitală, pentru a îndeplini Ordonanța numărul 3, care a fost întocmită marți.

Conform autorităților, militarii sunt prezenți pe străzi pentru a oferi ajutor polițiștilor, în perioada pandemiei de coronavirus.

Mai multe vehicule militare au apărut în centrul capitalei, în Piața Unirii, iar autoritățile le transmis oamenilor să nu le fie teamă, deoarece Armata Română este prezentă pentru a ne oferi ajutor în această situație de criză.

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Poliție Militară „Tudor Vladimirescu” au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere”, a transmis MApN pe pagina de Facebook.

La datorie! România, fii puternică!

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi!Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere.#RomâniaFiiPuternică

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 25 martie 2020

Ce ar fi putut împiedica impunerea Ordonanței numărul 3?

Ministrul de Interne, Marcel Vela a precizat miercuri la Digi24 că motivul pentru care au fost implementate măsurile Ordonanței numărul 3, este neglijența populației.

Ministrul a transmis că responsabilitatea românilor este foarte importantă pentru sănătatea tuturor în această situație de criză.

Astăzi au fost confirmate 144 de cazuri noi de coronavirus, dintre care 86 au fost declarate vindecate și externate. Sunt anunțate 53 de cazuri de vindecare la Timișoara. 23 de cazuri la București. 6 la Craiova, două la Constanța și unul la Iași și Cluj.

Veștile triste continuă si ele să apară, după ce miercuri a fost confirmat cel de-al 13 deces în România din cauza coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini