Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican? Saxofonistul s-a dat de gol: „Suntem o familie deschisă. Tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă” VIDEO

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican? Saxofonistul s-a dat de gol: „Suntem o familie deschisă. Tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă” VIDEO

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican? Saxofonistul s-a dat de gol

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican? Saxofonistul s-a dat de gol în ceea ce privește necesitatea de atenție pe care vrea să o primească de la alte femei în timp ce o testa pe soția lui. Iată ce a spus partenera sa de viață!

 Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican?

Armin Nicoară susține că el și soția lui, Claudia Puican au o relație mai deosebită și modernă. Acest lucru vine la pachet, din ce spune artistul, cu dorința lui de a avea parte de clipe tandre alături de alte femei, simțind nevoia de nou. Saxofonistul a menționat într-un test televizat că partenera lui de viață, cât și de scenă, îi înțelege perfect necesitățile, pentru a-i vedea acesteia reacția. Totuși, Claudia Puican l-a dat de gol declarând că, de fapt, Armin e bun de gură, dar când vine vorba de fapte este un băiat bun:

„Armin Nicoară:- Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.

Claudia Puican:- Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.

Armin Nicoară:- Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?

Claudia Puican:- Ai dormit?

Armin Nicoară:- Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.

Claudia Puican:- Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun”, este dialogul purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuniI „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Armin Nicoară a mai declarat în trecut că soția îl înțelege atunci când este în prezența altei femei:

„Claudia, tot timpul mi-a dat voie, adică nu a fost gen să mă ascund de ea, să zic că mi-e frică de ea că am fost la altă fata și așa mai departe. Acum a fost o dată, într-adevăr, la început de relație când m-a prins. Am venit de la eveniment și aveam în sacou niște treburi iar ea, când mi-a luat sacoul să mi-l calce și să mi-l aranjeze a zis:”Ce-s cu astea?”, eu am încercat să o mint, iar după cinci minute mi-am dat seama și i-am zis care e situația, iar ea mi-a zis:”păi de ce nu mi-ai zis din prima?”, și nu pot să zic că a fost o ceartă sau ceva.”, a povestit Armin Nicoară, la Antena Stars.

Cu câți bani au rămas după nuntă Armin Nicoară și Claudia Puican

Claudia Puican a vorbit despre suma cheltuită pe marele eveniment din viața lor, nunta. Aparent, banii au fost gestionați de soacra ei care s-a ocupat de toate detaliile, de la prăjituri, sală, muzică, până la toate pregătirile:

„Nu știu să zic un preț, pentru că eu nu m-am ocupat personal de petrecerea asta, s-a ocupat mama lui Armin, iar ea știe în detaliu câți bani s-au investit.

Mama lui Armin s-a ocupat de toată organizarea. Ea a plătit prăjituri, sală, muzică și toate pregătirile. Am primit plicurile împreună, dar dacă ea s-a ocupat, ea a trebuit să plătească mai departe. Banii din plicuri s-au dus pe nuntă, nu am rămas cu niciun ban, am mai pus și de la noi.”, a declarat Claudia Puican pentru WOWbiz.ro.

Când va avea loc petrecerea de nuntă a lui Armin Nicoară și Claudia Puican?

Claudia Puican a explicat că după cununia religioasă de anul acesta va urma să facă petrecerea de nuntă, anul viitor, unde își vor invita toți apropiații și prietenii:

„O să urmeze nunta cea mare anul viitor. Am făcut acum cununia religioasă, iar anul viitor, având în vedere că foarte mulți dintre prietenii noștri ne-au dat mesaj că de ce nu i-am invitat, să avem timp pentru organizare. Fiind un eveniment atât de mare este nevoie de o organizarea foarte detaliată, începând de la aranjamente florale, muzică, sală, rochii și tot felul.”, a mai spus Claudia Puican pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Captură ecran  Exclusiv VIP, Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: