Redactia.ro
Home » Monden » Arnold Schwarzenegger, aproape să moară! L-au operat pe cord deschis. Medicii au greşit intervenţia chirurgicală

Arnold Schwarzenegger, aproape să moară! L-au operat pe cord deschis. Medicii au greşit intervenţia chirurgicală

Arnold Schwarzenegger, ajuns la 76 de ani, a fost la un pas de moarte. S-a întâmplat în timpul unei operaţii pe cord deschis, din cauză că medicii au ratat intervenţia.

Starul de la Hollywood era să moară după cea de-a treia operaţie pe cord deschis, o înlocuire de valvă efectuată chiar înainte de filmările pentru „Terminator: Dark Fate” (2019).

A suferit o hemoragie internă

Fostul guvernator al Californiei îşi aminteşte că s-a trezit după operaţie şi i-a auzit pe medici avertizându-l că procedura a provocat o hemoragie internă:

„Mi-au spus că nu au planificat deloc acest lucru. Mi-au spus că au făcut o greşeală şi au perforat peretele inimii şi că au trebuit să mă deschidă rapid pentru a-mi salva viaţa. A fost înspăimântător”.

Actorul şi-a revenit cu greu după operaţie. „A fost un dezastru. Am trecut printr-o catastrofă”, explică el.

A făcut eforturi mari ca să se recupereze

Pentru a se recupera, Arnold Schwarzenegger a făcut eforturi considerabile. „Păream ridicol mergând pe holuri, dar medicul mi-a spus că trebuie să-mi fortific plămânii pentru a evita riscul de a muri din cauza unei pneumonii”, adaugă el.

O parte din motivația sa de a se însănătoși a venit din dorința de a reveni în formă la timp pentru a filma „Terminator: Dark Fate”.

„Așa că am vrut să mă apuc cu adevărat de exerciții fizice, să ies din casă cât mai repede posibil și apoi să mă apuc din nou de antrenamente”, a spus Schwarzenegger, care a adăugat:

„Pentru că trei luni mai târziu am început Terminator 6, trebuia să fiu în formă. A trebuit să mă mișc, să alerg, să ridic lucruri, să fac scene de luptă și tot felul de lucruri de acest gen.”

La 76 de ani, actorul continuă să fie foarte implicat în industria de film și televiziune. Recent, a găzduit serialul „Fubar” pe Netflix și a lansat un documentar despre cariera sa. În plus, și-a început o nouă carieră ca influencer în domeniul wellness, prin intermediul unui newsletter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: