Redactia.ro
Home » Monden » Aroganța extremă a lui Pescobar! Paul Nicolau îi invită pe foștii inspectori ANPC să se alăture echipei „Taverna Racilor”: „Dorim să angajăm…”

Aroganța extremă a lui Pescobar! Paul Nicolau îi invită pe foștii inspectori ANPC să se alăture echipei „Taverna Racilor”: „Dorim să angajăm…”

Aroganța extremă a lui Pescobar! Paul Nicolau îi invită pe foștii inspectori ANPC să se alăture echipei „Taverna Racilor”: „Dorim să angajăm...”

Aroganța extremă a lui Pescobar! Paul Nicolau îi invită pe foștii inspectori ANPC să se alăture echipei „Taverna Racilor”. Iată detaliile!

Aroganța extremă a lui Pescobar

Paul Nicolau, Pescobar după cum îl cunoaștem toți, l-a luat în colimator pe Horia Constantinescu, inspectorul șef al ANPC, cu un anunț „arogant” care a scos în evidență tupeul și curajul cu care abordează antreprenorul scandalul cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor:

„Angajăm foști inspectori ANPC…”. 

Acest anunț a fost o lovitură directă la adresa inspectorului și la adresa instituției care l-a amendat anterior pentru activitatea din restaurantul pe care îl deține Pescobar, „Taverna Racilor”.

Războiul dintre Paul Nicolau și ANPC a escaladat și mai mult după ce Horia Constantinescu a reușit să închidă temporar locațiile deținute de Nicolau. În loc să se retragă și să încerce să dovedească că locațiile sale sunt conforme cu regulile, Pescobar a ales să se răzbune printr-un gest aparent de sfidare.

Cu o ironie greu de egalat, patronul care a început să câștige și mai multă notorietate în urma acestui incident, a făcut un anunț care a declanșat reacții controversate în mediul online. Prin această mișcare neobișnuită, Paul Nicolau nu doar că a provocat râsete, dar a câștigat și admiratori în mediul online. Se pare că alegerea sa de a angaja foști inspectori ANPC a fost o modalitate ingenioasă de a contracara presiunea exercitată asupra afacerilor sale.

Paul Nicolau îi invită pe foștii inspectori ANPC să se alăture echipei „Taverna Racilor”

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, a transmis că este gata să ofere locuri de muncă pentru 3 foști inspectori ANPC la Taverna Racilor. Iată cum sună anunțul postat de el:

„Creez trei posturi noi în cadrul grupului Taverna Racilor:

  • Controlul Calităţii;
  • Trasabilitatea Mărfurilor;
  • Procedurile de Menținere și Gătire a Produselor;

Dorim să angajăm foşti inspectori ANPC, deoarece aceștia cunosc toate normativele europene. Astfel, ne asigurăm că nu vor mai exista niciodată neclarități în activitatea grupului Taverna Racilor!
Aşteptăm CV-urile dvs. la adresa: angajări@tavernaracilor.ro
Vă mulţumim!”

Sursa foto: Facebook

Pescobar câștigă notorietate în mediul onine

Cu toate că a fost sancționat cu amenzi în valoare de 140.000 de lei și i-au fost confiscate 560 de kilograme de produse neconforme, Pescobar a știut să profite de aspectele pozitive ale acestui scandal: promovarea gratuită. Acesta a câștigat noi „fani” care s-au alăturat listei sale de urmăritori online, ceea ce nu a făcut altceva decât să-i aducă bucurie și să-și sporească popularitatea.

„Vreau să mulțumesc tuturor televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să-mi cresc brand awareness-ul (notorietatea brandului – n. red.). 70.000 de noi followeri am acumulat pe TikTok, atât s-a putut, e bine rău de tot. Și pe Instagram vreo 5.000. Bine rău de tot. Tot ce vreau e… plecăciune, mersi mult de tot. Mă costa mult să fac reclama asta, așa că m-ați ajutat. Mersi frumos”, a spus afaceristul pe Instagram.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, vrea să încheie războiul cu Pescobar

Scandalul mediatic pare să-i aducă beneficii lui Pescobar, în timp ce Horia Constantinescu pare să fi obosit să continue războiul cu Paul Nicolau:

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică, cu persoana la care faceţi referire (Pescobar. n.r.), am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel cu multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: