Redactia.ro
Home » Știri » Arsenie Boca are o nepoată secretă! Aceasta a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața

Arsenie Boca are o nepoată secretă! Aceasta a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața

GALERIE FOTO (2) Arsenie Boca are o nepoată secretă! Aceasta a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața

Arsenie Boca are o nepoată secretă! Puțin știu povestea acesteia, însă acum, la 90 de ani, femeia a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața. Iată ce a povestit aceasta!

Arsenie Boca are o nepoată secretă! Aceasta a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața

Arsenie Boca este unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Nu există român care să nu fi auzit măcar o dată despre acesta, iar mormântul lui de la Prislop este acum un loc de pelerinaj. Mărturiile oamenilor despre minunile părintelui explică și de ce numele lui a ajuns să fie asociat cu lucruri mărețe. Cu toate acestea, puțini știu că duhovnicul a are o nepoată secretă. Femeia, în vârstă de 90 de ani, a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața.

Zoe Dăian are vârsta de 90 de ani și a trecut prin multe probleme de-a lungul vieții, iar în aceste momente este încercată de bolile bătrâneții, astfel s-a retras în Bihor la un centru de vârstnici. Încă de când s-a aflat de perzența ei în acest cemtru, locul a devenit mic loc de pelerinaj pentru credincioși, mai ales după ce a vorbit despre miracolele prin care a trecut. Aceasta este lucidă, deși a stat patru săptămâni în comă, după un atac cerebral. Anul trecut a avut o formă severă de coronavirus, însă crede că a reușit să treacă peste boală datorită Părintelui care o veghează în permanență.

Arsenie Boca are o nepoată secretă! Aceasta a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața

Zoe Dăian, nepoata lui Arsenie Boca, s-a născut în anul 1930, în comuna Buteni, județul Arad, iar tatăl ei era învățător și director de școală. Din anii copilăriei pe care i-a petrecut în preajma lui Arsenie Boca, Zoe și-a amintit că era modest, serios și retras, că îi plăcea să se roage, să picteze icoane, dar și că a învățat să cânte extrem de ușor la instrumente, numai citind partiturile ori ascultând doar notele. Aceasta a recunoscut că inițial nu a crezut minunile pe care le-ar fi făcut părintele Arsenie, însă acum este mai convinsă ca niciodată de ele, asta după ce a trecut prin cele mai mari cumpene ale vieții.

”Stareţa mi-a spus că nu voi putea fi înmormântată lângă el. Aşa că am plecat. I-am zis că nu voi rămâne neînmormântată, se va găsi cineva să o facă”, îşi aduce aminte psihologul, care, cu toate acestea, se întoarce des la Prislop, ca să viziteze mormântul unchiului ei, dar şi ca să stea de vorbă cu măicuţele, scrie spynews.ro.

Aceasta a profesat în funcția de psihologul, însă în ultimii ani Zoe Dăian a trăit întâmplări incredibile, revenindu-şi aproape complet după ce a stat 4 săptămâni în comă, din cauza unui atac cerebral. După ce a reușit această minune, fără dar și poate, nepoata lui Arsenie Boca a mărturisit că totul se datorează unchiului său care o veghează în permanență.

Cunoscuții și medicii susțin că doar un miracol a salvat-o

Zoe Dăian a trăit la Mănăstirea Izbuc până în 2017, după un accident vascular cerebral. Internată în comă la spital, Zoe şi-a deschis însă ochii după 4 săptămâni, în momentul în care a fost vizitată de stareţ, cel pe care-l asemnăna izbitor cu unchiul ei, pe care medicul l-a sfătuit să vorbească cu ea, chiar dacă nu e conştientă. Preotul i-a luat mâna şi i-a spus doar că e lângă ea, moment în care femeia a deschis ochii. Din acest moment, aceasta și-a revenit. Nu a mai trecut mult timp căci s-a infectat și cu virusul Covid-19, și deși are 90 de ani şi-a revenit chiar după o formă severă, care a ţintuit-o iarăşi la pat.

Cunoscuţii şi cadrele medicale din centru spun că, la vârsta ei, e un miracol că a scăpat, stârnind zâmbetul bătrânei, care în sinea ei e convinsă că e vegheată de unchiul ei, Părintele, pe care de multe ori îl aminteşte cu numele de mirean, Zian.

„Îl simt aproape, seara şi dimineaţa, când mă rog, îl simt că mă ajută”, spune doamna Zoe, şi tot aşa le povesteşte tuturor celor care o vizitează, casa devenind un mic loc de pelerinaj pentru toţi cei interesaţi de povestea lui Arsenie Boca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: