Redactia.ro
Home » Știri » Artiștii iau cu asalt scena politică! Candidații surpriză la alegerile parlamentare

Artiștii iau cu asalt scena politică! Candidații surpriză la alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare

Pandemia de coronavirus a afectat simțitor viața multor artiști. Concertele au fost mai puține sau chiar deloc, ceea ce i-a împins pe mulți dintre ei să facă schimbări în plan profesional. Așadar, unii artiști, dar și personalități din lumea modei sau a treatrului au decis să candideze la alegerile parlamentare din acest an.

Artiștii care vor candida la parlamentare

Criza de coronavirus a afectat viața multor dintre noi, inclusiv a artiștilor. În ultima vreme nu au mai avut parte de un concert sau chiar dacă au avut, a fost cu restricții. Astfel, pandemia i-a determinat să se reorienteze în carieră nu doar pe cântăreți, ci și pe actori sau designeri, către scena politică. Concret, cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi, designerul Nausica Mircea şi actriţa Magda Catone sunt cei care au decis recent să facă pasul în politică şi să-şi încerce norocul la alegerile parlamentare din decembrie.

Marcel Pavel: ”Candidez independent”

Marcel Pavel (60 ani) a precizat că a acceptat propunerea de la Partidul Ecologist Român pentru a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie. Artistul  figurează pe poziţia a doua pe listele condidaţilor propuşi de Partidul Ecologist Român pentru Camera Deputaţilor Mureş şi a ţinut să precizeze pentru Click!, că nu este înscris în nici un partid.

Nu fac parte din nici un partid politic. Candidez ca independent.Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegale. Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”, a precizat  artistul pentru Antena 3. Pentru cântăreţ, pandemia a fost o perioadă grea, mai ales că a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a stat internat în spital cu serioase complicaţii.

Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul „Matei Balș”

Sanda Ladoși, candidează pentru același partid ca Marcel Pavel. Mai exact, pentru fotoliul de deputat din partea Mureșului. Experiența solistei este inexistentă în politică însă speră că experiența managerială din conducerea Circus Globus București să o ajute.
O mai știi pe Sanda Ladoși? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani. Galerie FOTO - Stiri Mondene

Actrița Magda Catone este una dintre cele două propuneri ale PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2, alături de Adrian Costache. Anunțul a fost făcut luni de Violeta Alexandru, președintele PNL București, care a precizat că, potrivit înțelegerii, cele două funcții de viceprimar de la Sectorul 6 vor reveni Alianței USR PLUS.

Cine este Magda Catone, propunerea PNL pentru funcţia de viceprimar al Sectorului 2

O creatoare de modă candidează la parlamentare

Pro România Vrancea vine cu o candidatură surpriză la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Primul loc pe lista de candidați pentru Camera Deputaților (considerat semieligibil) va fi ocupat de creatoarea de modă Nausica Mircea. Pro România și ALDE vor fuziona, însă procedurile de fuziune sunt greoaie, astfel că toți candidații celor două formațiuni politice vor intra în competiția electorală sub sigla Pro România.
Nausica Mircea nu a mai făcut politică până acum. Ea se ocupă de modă de circa 20 de ani, reușind să-și creeze un brand în lumea modei și să-și prezinte creațiile la numeroase târguri și festivaluri de modă din România și din străinătate. Nausica Mode colaborează cu multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc.
Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: