Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată soția lui Marcel Pavel? Violeta este fostă balerină

Cine e și cum arată soția lui Marcel Pavel? Violeta este fostă balerină

GALERIE FOTO (6) Cine e și cum arată soția lui Marcel Pavel

Soția lui Marcel Pavel arată la vârsta de 48 de ani mai bine decât unele femei tinere. Violeta este mamă a trei copii, dar știe să se mențină tânără și grațioasă. Cine e și cum arată soția lui Marcel Pavel?

Cum arată soția lui Marcel Pavel?

Violeta, soția lui Marcel Pavel arată foarte bine la vârsta de 48 de ani. Violeta Șmîșleava, este originară din Rusia și a venit în România în 1992, fiind o balerină extraordinară. Ei bine, așa l-a cunoscut pe îndrăgitul artisit Marcel Pacel. După patru luni de întâlniri și flirturi, cei doi au început o relație. În prezent, cei doi au împreună trei copiii de care sunt extrem de mândri.

Recent, Violeta a fost surprinsă de paparazzai Spynews într-o postură neobișnuită. Fosta balerină știe să își mențină tinerețea, deși are numeroase responsabilități zilnice. Violeta nu a renunțat la pasiunea sa pentru dans, astfel frecventează des sala de balet.

Cum a cucerit-o Marcel Pavel pe Violeta?

Deși formează un cuplu de 27 de ani, Violeta și Marcel Pavel au fost întotdeauna discreți cu viața lor privată. Aceasta îl însoțește rar pe artist la evenimentele mondene, preferând să se ocupe de afacerile familiei și de educația celor trei copii ai lor, doi băieți, Sasha, 17 ani și Richard, 20 de ani, dar și de fetița lor de șase ani, pe nume Ioana Iuvenalia.

Potrivit acesteia, după ce s-au cunoscut Marcel Pavel a căutat-o pe Violeta, iar la un moment dar a convins-o să se mute în România alături de el. „La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, povesteşte Violeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: