Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Pavel, mesaj pentru fanii. Artistul a spus care este starea sa de sănătate

Marcel Pavel, mesaj pentru fanii. Artistul a spus care este starea sa de sănătate

Marcel Pavel, mesaj pentru fani

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu două zile. Artistul a fost preluat cu izoleta din propria locuință și dus la spitalul de boli infecțioase Matei Balș.

Pentru a-i liniști pe fanii săi, Marcel Pavel a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care anunța că se simte foarte bine.

Joi, mass media din România a anunțat că mai multe vedete de la emisiunea „Te cunosc de undeva” ar fi infectate cu coronavirus.

Marcel Pavel, mesaj de la spital pentru fani

Miercuri seara, Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu coronavirus, ulterior fiind preluat cu izoleta din locuința sa și dus la spitalul de Boli infecțioase Matei Balș.

Presa din România a publicat mai multe informații, unele adevărate, altele mai puțin adevărate despre starea artistului, motiv pentru care acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care precizează care este starea sa de sănătate.

Marcel Pavel a precizat că în ultimele zile a trecut prin momente cumplite după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Potrivit acestuia, artistul suferă de pneumonie, iar infecția cu coronavirus i-a agravat starea de sănătate. Cu toate astea, Marcel Pavel a ținut să precizeze că a fost salvat de medicii de la Institutul de Boli infectioase Matei Balș, motiv pentru care le mulțumeste pentru că are grijă de el.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! „, a scris Marcel Pavel.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu…

Publicată de Marcel Pavel pe Joi, 18 iunie 2020

De asemenea, Marcel Pavel a ținut să precizeze că unele publicații de știri au adus informații false despre situația sa.

Andrei Ștefănescu, depistat și el cu coronavirus le-a transmis un mesaj fanilor săi

Prezentatorul Tv,Andrei Ștefănescu a fost internat joi seara la Institutul de Boli Infectioase Matei Balș, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

La câteva ore, artistul a transmis un mesaj prin care a anunțat că se simte bine și abia așteaptă să se întoracă în…libertate.

Bună seara, dragii mei. (…) Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies”, a spus Andrei.

Deși mai multe publicații au scris că vedete precum Andreea Bălan, Cosmin Seleși sau Monica Anghel ar fi fost și ele infectate cu coronavirus, acestea au precizat că rezultatele testelor au fost negative.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: