Redactia.ro
Home » Știri » Artistul internațional Tom Odell, concert emoționant în Gara de Nord, din București. Cântărețul va participa la concertul caritabil de pe Stadionul Național

Artistul internațional Tom Odell, concert emoționant în Gara de Nord, din București. Cântărețul va participa la concertul caritabil de pe Stadionul Național

Artistul internațional Tom Odell, concert emoționant în Gara de Nord, din București.

Artistul internațional Tom Odell, concert emoționant în Gara de Nord, din București. Sute de refugiați ucraineni se află în acest moment în Gara de Nord. Pentru a le aduce un strop de bucurie, artistul internațional Tom Odell a cântat în fața peroanelor din Gara de Nord, din București. Piesa sa „Another Love” a devenit imunul celor care protestează pentru pace zilele acestea în întreaga lume.

Artistul internațional Tom Odell, concert emoționant în Gara de Nord, din București. Cântărețul va participa la concertul caritabil de pe Stadionul Național

Momente emoționante pentru refugiații ucraineni care au fost nevoiti să își părăsească tara din cauza războiului. Sute de ucraineni se află în Gara de Nord, din București, iar artistul internațional Tom Odell a reușit să le aline durerea, cel puțin, pentru câteva minute. Cântărețul și-a adus pianul în fața peroanelor din Gara de Nord și a interpretat piesa „Another Love”, melodie lansată în 2012 care i-a adus recunoașterea internaţională. Sute de oameni s-au oprit să îl asculte pe artist, iar mulți dintre ei au izbucnit în lacrimi.

Imagini cu momentul emoționant din Gara de Nord au fost publicate pe pagina de Instagram SAGA Festival. „Am cântat în Ucraina de multe ori, în Kiev și Liov și întotdeauna mi-a plăcut să susțin concerte acolo. Este devastator și tulburător să vezi ce se întâmplă acum acolo și vreau să-i ajut așa cum pot. Dacă era Anglia invadată, mi-ar fi plăcut să știu că alte țări se gândesc la noi și alți oameni din întreaga lume se gândesc la noi și ne susțin. Bănuiesc că acesta este mesajul meu pentru poporul ucrainean. Ne pasă tuturor!”, a transmis artistul.

Artistul va participat sâmbătă la concertul caritabil de pe Stadionul Național. „We are one” va fi cel mai amre concert caritabil din România, iar veniturile vor fi donate spre poporul ucrainean, în condițiile în care sute de mii de ucraineni și-au părăsit casele din cauza războiului izbucnit în Ucraina. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 martie 2022 și va dura opt ore.

Armin van Buuren la We are One

Unul dintre cei mai cunoscuți Dj la nivel mondial, Armin van Buuren va concerta sâmbătă la București, pentru concertul WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil pentru Ucraina. De asemenea, Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa 1944, participă și ea la concert. Artista locuiește acum în România, fiins refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic părăseasc țara pentru a-și salva viețile. Evenimentul reunește organizatorii SAGA Festival, PRO TV, Kiss FM și Primăria Municipiului București.

„Prin „We are one” și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor.Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile.Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA (organizator SAGA Festival).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: