Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Așa arată banana sănătoasă pentru corpul tău. Știai?

Așa arată banana sănătoasă pentru corpul tău. Știai?

Așa arată banana sănătoasă pentru corpul tău. Știai?

Așa arată banana sănătoasă pentru corpul tău. Totul este dovedit în urma unui studiu realizat de cercetătorii japonezi.

Puțini oameni s-au întrebat măcar o dată care dintre toate etapele prin care trece o banană este cea mai sănătoasă pentru organismul nostru. Cu siguranță, cu toții am gustat măcar o dată din fiecare etapă a acestui fruct. Apoi am decis cum trebuie să arate banana în funcție de gusturile fiecăruia.

Cercetătorii japonezi au fost curioși să afle, așa că au făcut un studiu. Astfel, s-a descoperit că bananele complet coapte, care au ajuns la stadiul de necroză tumorală, conţin o substanţă care are capacitatea de a lupta cu celulele anormale ale organismului uman.

Când bananele se coc, pe ele apar pete întunecate. Cu cât mai multe pete întunecate, cu atât sunt mai sănătoase pentru organism. De ce? Pentru că bananele cu pete negre conţin mai multe substanţe care stimulează imunitatea. În concluzie, bananele coapte sunt foarte bune pentru tractul digestiv, întrucât zahărul este uşor absorbit, spre deosebire de bananele verzi, care sunt greu de digerat, deoarece amidonul lor nu este convertit în zahăr.

Cantitatea de celule care furnizează un efect anti-cancer depinde de cât de copt este acest fruct. Bananele cu pete negre au mult mai multe proprietăţi anti-cancer în comparaţie cu cele verzi.

Citește și: Învățăturile Părintelui Arsenie Boca. Cum să ții la distanță necazurile

În cadrul acestui test cercetătorii au examinat strugurii, merele, pepeni verzi, ananasul, perele şi bananele, iar în urma analizelor efectuate, bananele coapte au avut cele mai puternice proprietăţi anti-cancer în comparaţie cu celelelate fructe studiate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: