Redactia.ro
Home » Monden » Așa arată casa de la munte a Andreei Marin. Locul special pe care l-a construit Zâna Surprizelor

Așa arată casa de la munte a Andreei Marin. Locul special pe care l-a construit Zâna Surprizelor

GALERIE FOTO (3)

După muncă, și răsplată. Așa am putea rezuma succesul înscris de Andreea Marin. Se știe că Zâna Surprizelor a muncit din greu pentru tot ceea ce are astăzi. Iată că acum vedeta TV se bucură de proprietăți la care unii doar pot visa!

Andreea Marin are o casă superbă la munte, într-un loc mai puțin popular în rândul turiștilor și departe de ochii curioșilor! Zâna Surprizelor și-a tranformat locul într-un special, de care puțini au ajuns să știe.

Casa de vacanță a Andreei Marin se află la munte, în comuna prahoveană Telega. Și chiar dacă la prima vedere pare simplă, cu un etaj și o miniterasă, locul este cu totul special pentru Zâna Surprizelor care a investit multă muncă pentru proprietate.

Așa arată casa de la munte a Andreei Marin

Se știe că Andreea Marin a muncit din greu pentru succesul de astăzi și chiar a mărturisit că salariul ei nu a fost mereu unul foarte mare. Cu toate acestea, Andreea Marin nu a putut rezista în momentul în care a vizitat comuna prahoveană Telega. Așa de mult i-a plăcut locul, încât a decis, peste ani, să cumpere un teren în această zonă.

Aici Zâna Surprizelor și-a construit o casă de vacanță de vis, după eforturi pe măsură.

”Am venit în acest sat invitată fiind la masa de Paște a unor prieteni. Am luat masa și am pornit pe drumurile acestea de munte la pas, să dăm burta jos, cum se zice. Pe un copac, scrijelit, așa, un număr de telefon. Mi s-a părut foarte romantic acest lucru. La vremea aceea eram un simplu angajat al televiziunii, deci nici gând să visez pe atunci să îmi construiesc o casă.

O zi după, am sunat, am aflat ca proprietarii erau niște oameni în vârstă, care locuiseră cândva în acest sat.

M-am întors după un timp la ei, ne-am placut și împreună am căutat soluții și am găsit o soluție pe termen lung. Și uite așa a devenit terenul al meu.”, a povestit Andreea Marin, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Așa se face că acum Zâna Surprizelor se bucură de munte oricând își dorește, într-un loc cu totul special.

Vila din Voluntari a Andreei Marin, prădată de hoți

Însă când vine vorba de case, Andreea Marin a trecut și prin câteva episoade mai puțin plăcute. Chiar în luna martie a anului în curs, vila din Voluntari a Andreei Marin avea să fie din nou ținta hoţilor.

Casa din Voluntari, în care vedeta TV locuieşte alături de fiică şi actualul iubit al Zânei Surprizelor, a fost călcată de hoți. Însă infractorii doar au declanşat alarma, astfel că nu au reuşit să pătrundă în imobil.

„La data de 20 martie a.c., în jurul orelor 21:00, poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi de către o societate de pază, cu privire la faptul că la un imobil din oraşul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracţiunea de furt calificat. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice.

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat”, a transmis un comunicat IPJ Ilfov, imediat după eveniment.

Surse din cadrul Poliţiei au confirmat, la acel moment, că vedeta nu se afla acasă la acea oră, iar hoţii nu au reuşit să pătrundă în imobil. După declanșarea sistemului de alarmă, firma de pază care monitoriza vila din Voluntari a Andreei Marin s-a deplasat la faţa locului şi a apelat numărul de urgenţă 112.

În 2018, Andreea Marin şi-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat şi a montat camere de luat vederi, după ce, în 2015, nişte hoţi au sărit gardul casei ei și, după ce au spart geamurile locuinței, au pătruns înăuntru şi au sustras diverse bunuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: