Redactia.ro
Home » Monden » Așa arată Loredana Groza fără machiaj. Jurata X Factor a postat imaginea cu ea la primele ore ale dimineții

Așa arată Loredana Groza fără machiaj. Jurata X Factor a postat imaginea cu ea la primele ore ale dimineții

O știe o țară întreagă, însă rare sunt ocaziile în care o putem vedea așa! Iată cum arată Loredana Groza fără machiaj. Jurata X Factor a postat imaginea cu ea în pat, la primele ore ale dimineții, în care apare fără strop de fond de ten sau urmă de rimel.

Deși în general, vedetele se feresc să se arate naturale, fără machiajul care le pune în evidență unele trăsături, iată că Loredana Groza a vrut să se arate și fără pic de retuș urmăritorilor ei. Iar ipostaza în care s-a postat la primele ore ale dimineții jurata de la X Factor a stârnit valuri de reacții.

Așa arată Loredana Groza fără machiaj. Jurata X Factor a postat imaginea cu ea la primele ore ale dimineții

Loredana Groza a devenit extrem de activă pe paginile de socializare, des surprinzându-și fanii cu ipostazele în care li se arată. Așa s-a întâmplat și de curând, când urmăritorii au putut s-o admire pe Loredana Groza fără machiaj, așa cum este artista la primele ore ale dimineții.

“Al tău bună dimineața..”, a scris la poza fără machiaj Loredana Groza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)


Și așa ar fi închis gurile rele artista, demonstrând tuturor haterilor că nu se jenează să se arate și natural.

Cu toate acestea, Loredana Groza nu este genul de vedetă care să țină cont de gura lumii, care, de cele mai multe ori o comentează pentru modul în care alege să se expună.

Loredana Groza despre operațiile estetice: “Nu am niciuna. E o muncă grea să arăți bine”

În ultima vreme nu sa ferit să se arate fanilor chiar și în ipostaze incendiare, afișând un chip și un trup de revistă. Așa a stârnit și comentariile mai puțin plăcute la adresa ei. Mulți au acuzat-o că ar fi trecut exagerat de mult pragul clinicilor estetice.

Însă Loredana Groza a ținut să lămurească și curiozitatea legată de operațiile estetice de care o acuză toată lumea. Răspunsul a fost unul cât se poate de surprinzător pentru mulți.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana Groza, în urmă cu ceva timp, la o emisiune Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: