Redactia.ro
Home » Monden » Așa arată Loredana Groza, fără pic de machiaj pe ten. Andreea Bălan a filmat-o în India

Așa arată Loredana Groza, fără pic de machiaj pe ten. Andreea Bălan a filmat-o în India

GALERIE FOTO (8) Așa arată Loredana Groza, fără pic de machiaj pe ten. Andreea Bălan a filmat-o în India

Loredana Groza, fără pic de machiaj pe ten. Andreea Bălan a filmat-o așa în India, acolo unde au mers împreună. Iată detalii!

Așa arată Loredana Groza, fără pic de machiaj pe ten. Andreea Bălan a filmat-o în India

Cu toții știm cum arată vedetele de la noi din țară machiate, dar prea puține se arată și fără machiaj sau filtre estetice pe chip. Plecată pentru a doua oară în India, Loredana Groza a mers să se reîncarce spiritual și să îl reîntâlnească pe celebrul Sadhguru, care predă yoga din 1982, însoțită de fiica ei, Elena, și de Andreea Bălan.

Pe rețelele de socializare, cele două vedete au încărcat imagini de la acele ritualuri, îmbrăcate în ținute specifice. Într-un filmuleț, preț de câteva secunde, apare Loredana Groza. Cântăreața pare a fi nemachiată, cel puțin, ea nu are machiajul pe care un profesionist îl aplică pentru un pictoral, de pildă.

„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vis devenit realitate. Mulțumesc, Sadhguru, că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza în mediul online.

Așa arată Loredana Groza, fără pic de machiaj pe ten. Andreea Bălan a filmat-o în India
Foto: Instagram

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște si simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny). Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie și să-i adresez o întrebare existențială și, mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a spus și cântăreața Andreea Bălan pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: