Redactia.ro
Home » Știri » Așa arată un miracol! Prima poză cu Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după ce a ieșit din comă. Imaginea care a emoționat o țară întreagă

Așa arată un miracol! Prima poză cu Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, după ce a ieșit din comă. Imaginea care a emoționat o țară întreagă

GALERIE FOTO (2) ecaterina

Ce a fost mai greu a trecut pentru familia părintelui Nicolae Dima, unul dintre cei mai apreciați preoți din Capitală. După luni întregi în care s-a rugat intens pentru viața fiicei sale, Ecaterina, Nicolae Dima poate respira ușurat. Fata s-a trezit din comă și se poate ridica din pat. Colegul de breaslă al lui Nicolae Dima a distribuit pe pagina de Facebook o imagine emoționantă care a strâns mii de aprecieri de la enoriașii care s-au rugat zi și noapte pentru Ecaterina.

Părintele Nicolae Dima, fotografie emoționantă cu Ecaterina

Părintele Vasile Ioana a distribuit o imagine care i-a emoționat profund pe toți enoriașii care s-au rugat pentru sănătatea Ecaterinei. În imaginea respectivă apare părintele Nicolae Dima alături de fiica sa, Ecaterina, o adevărată luptătoare. Micuța este vizibil slăbită însă zilnic face câte un pas spre recuperare, lucru care nu poate decât să umple de bucurie inima celor dragi. În dreptul imaginii cu pricina, preotul Vasile Ioana a scris un mesaj pe măsură.

ecaterina si tatal ei
Ecaterina, poză emoționantă alături de preotul Nicolae Dima, tatăl ei
„Cel mai fericit tătic din lume!!!
Fratele meu, Părintele Nicu Dima, omul care a stat non-stop cu Ecaterina și care, împreună cu dna Cătălina, au devenit cei mai dedicați TERAPEUȚI!
Aveți în această fotografie cea mai frumoasă imagine a minunii-Ecaterina!
În schimbul de priviri dintre tată-fiică, se află miracolul: dinspre Părintele Nicu pleacă forța credinței și dinspre Ecaterina pleacă voința puternică ce pune în mișcare trupușorul ei atât de încercat!
Sigur că va fi nevoie de încă multe eforturi până la vindecarea ei completă. Însă minunea cea mai mare s-a produs deja! Acest copil este în viață și aduce multă bucurie atât familiei ei, cât și nouă tuturor, celor ce ne-am rugat pentru ea!”, au fost cuvintele preotului Vasile Ioana.

Ecaterina a primit un diagnostic crunt

Ecaternia a acuzat dureri de cap. În urma investigațiilor medicale amănunțite, doctorii au aflat că fetița avea o tumoră gravă. Ecaterina a intrat în comă și doar o minune a mai putut-o salva, conform preotului.

Ecaterina s-a zbătut între viață și moarte, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva și a-i reda copilăria. Eforturile medicile și rugăciunile credincioșilor nu au rămas fără răspuns, iar acum Ecaterina a început un drum lung de recuperare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: