Redactia.ro
Home » Monden » Așa sigur n-ai mai văzut-o! Cum a apărut Gianina din „Las Fierbinți” la o petrecere la piscină

Așa sigur n-ai mai văzut-o! Cum a apărut Gianina din „Las Fierbinți” la o petrecere la piscină

GALERIE FOTO (3)

Toți cei care o îndrăgesc pe Anca Dumitra, actrița care îi dă viață personajului Gianina din Las Fierbinți, au avut ocazia s-o vadă aseară la o petrecere la piscină, organizată în Capitală. Iată ce ținută a ales actrița și de cine a fost însoțită!

Anca Dumitra, total diferită de personajul din „Las Fierbinți”

În caz că mai exista vreun dubiu că actrița este total diferită de personajul pe care îl joacă pe micile ecrane, Anca Dumitra a dovedit încă o dată că este o tânără stilată și foarte elegantă. Aseară, actrița a fost prezentă la petrecerea organizată de revista Viva, într-o locație de top din Capitală. Pentru această ocazie, Anca a îmbrăcat o rochie semnată de Ana Radu, în valoare e 3.000 de lei.

Într-un joc de culori roșu – negru, rochia până în pământ i-a venit ca turnată vedetei de la PRO TV. Totuși, actrița n-a respectat întocmai dress-code-ul, care era „Colours in your eyes”.

De cine era însoțită Anca Dumitra

Alături de actriță se afla iubitul său, care, însă, nu s-a lăsat fotografia pe covorul roșu. El a preferat să rămână în afara reflectoarelor așa cum a făcut și până acum. De aceea, despre el nu se știu prea multe lucruri. E cunoscut faptul că e austriac și că formează un cuplu de ceva vreme: „Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat’, au declarat apropiați de-ai Ancăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: