Redactia.ro
Home » TV » Asia Express 4 martie 2019 – Cine câștigă imunitatea

Asia Express 4 martie 2019 – Cine câștigă imunitatea

Asia Express 4 martie 2019 - Cine câștigă imunitatea

Asia Express 4 martie 2019. Aventura pe Drumul Elefantului continuă în India pentru cinci echipe. Ana Morodan și Teleșpan vor decide plecarea în cursă a colegilor.

Update: Ana Morodan și Teleșpan sunt prima echipă care a câștigat imunitatea. Jojo și Paul Ipate au câștigat jocul pentru amuletă.

Știre inițială

În ediția de luni seara, vedetele de la Antena 1 vor trebui să exerseze diferite poziții de yoga.

Fiecare cuplu va primi un program personalizat de yoga, care ar trebui să înlăture frustările și tensiunile acumulate pe parcursul competiției.

Cu toate acestea, fiecare antrenament va trebui practicat pentru o perioadă de timp, stabilită de câștigătorii de luni seară, Ana Morodan și Teleșpan.

În vreme ce unii se vor relaxa înainte de o zi încărcată cu misiuni grele, alte cupluri vor avea de recuperat timpul petrecut meditând.

Tot în episodul din 4 martie, vedetele vor lua contact cu cultura indiană și se vor bucura de Kathakali, un spectacol fascinant, tradițional.

Nu lipsesc nici provocările gastronomice. Concurenții vor trebui să rețină mirosul unor ingrediente locale și apoi să facă o băutură folosită în tratamente ayurvedice. Bineînțeles că această provocare le va da bătăi de cap.

La finalul zilei de azi, vom afla și cine câștigă imunitatea în prima etapă din India, dar și cine este în pericol să ajungă la cursa pentru ultima șansă.

Asia Express începe la Antena 1 de la ora 20:00.

Asia Express 4 martie –  Șerban Copoț și Cosmin Seleși au părăsit competiția

Provocarea Asia Express – Drumul Elefantului continuă fără Cosmin Șeleși și Șerban Copoț. Accidentarea lui Cosmin a fost prea gravă pentru a mai putea continua așa că el și Șerban au fost forțați să plece acasă.

Am vești proaste. Din păcate, nu toți concurenții vor putea vedea India. Am făcut tot ce am putut pentru ca partenerul tău, Cosmin Seleși, să rămână la Asia Express.

Din păcate, el trebuie să plece acasă, motiv pentru care și drumul tău în concurs se oprește aici”, a anunțat Gina Pistol încă de la început.

Fostul cântăreț de la Animal X a fost vizibil afectat că va pleca din Asia Express, după tot efortul depus.

Sunt total răvășit, nu știu ce se întâmplă cu mine”, a fost prima reacție a lui Șerban când a aflat că trebuie să plece acasă.

Citește și: Asia Express 3 martie 2019. Primele provocări din India

Ruby a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV din Asia Express

Asia Express 26 februarie 2019. Cine participă în cursa pentru ultima șansă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: