Redactia.ro
Home » TV » Asia Express 5 martie 2019 – Anca Sigartău şi Teodor, eliminaţi

Asia Express 5 martie 2019 – Anca Sigartău şi Teodor, eliminaţi

Asia Express 5 martie 2019 - Cine ajunge la eliminare

Asia Express 5 martie 2019. Echipele rămase în competiție trec din nou prin emoțiile eliminării. Marți seara, vedetele Antenei 1 sunt supuse unor noi probe dificile.

Update: Anca Sigartău şi Teodor, fiul său, au fost eliminaţi de la Asia Express. Cei doi au pierdut cursa pentru ultima șansă la care au luptat alături de echipa formată din Jojo și Paul Ipate.

Ştire iniţială

Ana Morodan și Teleșpan au obținut imunitatea, iar azi un alt cuplu are ocazia să devină imun în nominalizarea cursei pentru ultima șansă.

Ultimele două echipe care vor ajunge la punctul de control vor intra automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia va fi votată de toți concurenții rămași în joc.

De asemenea, Gina Pistol va da o veste incredibilă la începutul show-ului, iar clasamentul se va da peste cap.

Marți seară, cele trei echipe care vor intra într-o cursă imprevizibilă pe teritoriul Indiei vor lupta pentru a rămâne în joc.

Chiar dacă elefantul din cutia securizată este cel care dă verdictul la finalul serii, niciun cuplu de vedete nu își dorește să treacă prin emoțiile unei posibile eliminări.

Așa se face că toți vor lupta din greu, dar vor avea parte și de probe pe măsură.

Într-una dintre probe, echipele vor trebui să învețe câteva mișcări de la maeștrii de Kalaripayattu, cea mai veche artă marțială din lume.

Deși discipolii descoperă de la o vârstă fragedă tainele acestei arte și au în spate mulți ani de studiu, vedetele Asia Express vor fi nevoite să stăpânească într-un timp foarte scurt un sistem elaborat de exerciții ce le va testa flexibilitatea, agilitatea și coordonarea.

Telespectatorii au șansa să vadă cine va obține imunitatea de la ora 20:00, în cel mai recent episod Asia Express – Drumul Elefantului.

Asia Express 5 martie 2019: Certuri între Ana Morodan și Teleșpan

Ana Morodan și Teleșpan au câștigat imunitatea și au primit 100 de euro pentru a-i cheltui pe bunul plac, precum și o cameră de hotel. Deși nu au trebuit să treacă prin încercări epuizante contra-cronometru, cei doi nu au fost scutiți de discuții aprinse.

Mai exact, totul a pornit de la cumpărături. Teleșpan s-a arătat nemulțumit de ce cumpăra partenera sa, iar aceasta i-a dat o replică dură.

„Aveam șampon, ce-ți mai trebuie?”, comentează Teleșpan.”Cei ai, naști? Nu mai fi o mătușă ordinară!”, i-a replicat Ana partenerului ei de concurs, după ce i-a reproșat că a dat banii pe încă un șampon.

Citește și: Asia Express 4 martie 2019 – Cine câștigă imunitatea

Asia Express 3 martie 2019. Primele provocări din India

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: