Redactia.ro
Home » Știri » Asistent medical acuzat de agresiune sexuală

Asistent medical acuzat de agresiune sexuală

Asistent medical de la Clubul Sportiv din Ploiești acuzat pentru agresiune sexuală

Un asistent medical de la Clubul Sportiv din Ploiești este cercetat penal pentru agresiune sexuală. O handbalistă din echipa de junioare spune că acesta intra peste ea și colegele ei la duș. Conducere susține că în urmă cu câțiva ani, a mai primit reclamție cu privire la comportamentul asistentului.

Asistent medical acuzat de agresiune sexuală

Asistentul medical de la Clubul Sportiv din Ploiești este acuzat că ar fi intrat peste handbalistele junioare la duș, pentru a le atinge în zonele intime. Bărbatul de 69 de e asistent medical la clubul din Ploiești de 10 ani.

Mama unei fete de la Clubul Sportiv, susține că asistentul intra peste fete în duș și le atingea în locurile intime. Potrivit antrenorului. CSM .Ploieșt.i, Geta. Stoinescu Opincariu, asistentul. Dochi, cum îi zicea lumea, era în camera de schimb a fetelor, și le privea.

Am avut surpriza că, în momentul în care am ciocănit și-am intrat, fetele erau dezbrăcate, una din fete și-a pus mâna la piept și atunci mie mi s-a părut aiurea, când m-am uitat l-am văzut pe domnul. Dochi, cum îi zice toată lumea”, spune Geta. Stoienescu. Opincariu, antrenor. CSM Ploiești.

Conducerea a mai primit reclamații cu privire la comportamentul asistentului

O sportivă în vârstă de 13 ani a mărturisit într-o filmare întreaga situație, iar atunco conducerea și-a adus aminte că în urmă cu câțiva ani, a mai existat o reclamație la adresa asistentului.

Am declarația unei jucătoare, a unei foste handbaliste acum în varstă de 19 ani. I-am promis fetei că declarația numele și ceea ce înseamnă… n-o să o dau decât organelor de anchetă, nu vreau să-i terfeleasca nimeni numele. Facem o comisie de disciplină, o să facem un proces verbal și în baza actelor o să înaintez parchetului”, spune Cristian Nica, președinte CSM Ploiești.

Conform purtătoruluid e cuvânt IPJ Prahova, Marian Popescu, s-a deschis un dosar penal pentur săvărșirea infracțiunii de agresiune sexuală pe numele asistentului de la Clubul Sportiv Ploiești.

Citeste si:Agresorul care a bătut două femei pe stradă într-un cartier din Capitală a fost prins. Detalii șocante despre individ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: