Redactia.ro
Home » Știri » Asistenta din Țăndărei decedată din cauza coronavirusului. Mărturia șocantă a soțului

Asistenta din Țăndărei decedată din cauza coronavirusului. Mărturia șocantă a soțului

Asistenta ucisa de coronavirus

Soțul asistentei din Țăndărei, care a murit din cauza coronavirusului, a făcut mărturisiri șocante. Potrivit acestuia, el împreună cu cele două fete ale lor, nu au fost testați pentru coronavirus.

Asistenta ucisă de coronavirus

O asistentă în vârstă de 42 de ani din Țăndărei, orașul din județul Ialomița care a intrat în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Femeia a fost confirmată cu coronavirus în data de 2 aprilie la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată. Ulterior, asistenta a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ‘Victor Babeș” în data de 4 aprilie 2020.

Este cel de-al treilea cadru medical ucis de noul virs care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Potrivit medicilor, femeia avea o boală cronică preexistentă, și anume diabet zaharat și dereglări hormonale.

Mărturiile soțului asistentei

Conform soțului, femeia a fost la triere la Țăndărei și timp de 14 zile a stat la poartă și seara asistenta se întorcea acasă.

În ultimul timp, asistenta purta mască, mănuși și combinezon. Soțul asistentei precizează că începuse să se simtă rău, avea dureri de gât, febră, tușea și avea probleme cu respirația, iar pe 1 aprilie a fost testată pentru coronavirus și a doua zi rezultatul ieșit pozitiv.

Veneau oameni bolnavi, aici, la Țăndărei, sunt mulți de etnie romă și în declarații mințeau că n-au probleme. Noi, după dat de 1, am intrat în carantină. Ea pe 1 a fost testată, pe 2 a ieșit rezultatul. Avea febră, dureri în gât, tușea, în ultima perioadă nu prea mai avea aer„, a spus bărbatul.

În ceea ce privește problemele de sănătate ale asistentei, soțul acesteia susține că a avut probleme cu glanda, dar era controlată de medicul la care aceasta mergea.

După moartea femeii, medicii au aflat că aceasta suferea de diabet, dar soțul ei este de părere că soția sa nu avea diabet.

Am aflat că avea diabet, dar e exclus. Ea a fost asistentă pe laborator analize și vă dați seama că își făcea analizele în fiecare lună și dacă apărea ceva nu stătea. Nu știu ce s-a întâmplat, a fost 14 zile la triere”, a mai declarat barbatul.

Bărbatul și fetele celor doi, nu au fost testați de către autorități pentru coronavirus chiar dacă ei nu au nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini