Redactia.ro
Home » Știri » Asistentul medical condamnat după ce a violat zeci de paciente, poate scăpa de după gratii

Asistentul medical condamnat după ce a violat zeci de paciente, poate scăpa de după gratii

Asistentul medical condamnat după ce a violat zeci de paciente, poate scăpa de după gratii

Asistentul medical din Brăila condamnat la 8 ani de închisoare, acuzat că a sedat și violat mai multe paciente, poate scăpa de după gratii. Asta după ce Judecătoria Brăila a admis cererea de eliberare condiționată, scrisă de bărbat.

Asistentul medical condamnat după ce a violat zeci de paciente, poate scăpa de după gratii

Viorel Milcu, fostul asistent al Spitalului Județean Brăila, a fost anul trecut condamnat la 8 ani de închisoare pentru infracțiune de viol. O adolescentă de 16 ani l-a acuzat pe acesta că a violat-o în timp ce era internată la spital.

Asistentul a stat în spatele gratiilor doi ani, iar luni, judecătorii au decis să-i accepte cererea de eliberare condiționată. Bărbatul a intentat trei cereri de eliberare, precedentele fiind respinse de magistrați. Potrivit Mediafax, decizia poate fi contestată în termen de trei zile.

Admite cererea de eliberare condiționată formulată pe petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiționată a condamantului din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentință penală. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare„, a precizat judecătoria Brăila în ședința publică.

Acuzat că a violat zeci de femei

Curtea de Apel din Galați l-a acuzat în anul 2018 pe Viorel Milcu în vârstă de 60 de ani că a sedat și violat mai multe femei. De asemenea, acesta a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 15.000 de euro. Pe tot parcursul procesului, anchetatorii au descoperit că fostul asistent le administra somnifere victimelor pentru a le viola.

Acest lucru a reieșit din fișele medicale ale spitalului. Probele ADN au arătat că fata de 16 ani a fost violată după ce a fost sedată în timp ce se afla la secția de Chirurgie, pentru o operație de apendicită.

În anul 2018, judecătorii l-au trimis la închisoare pe bărbatul de 60 de ani. Zeci de paciente au depus plângere împotriva bărbatului, susținând că au fost adormite și violate de asistentul medical.

Citeste si:Neymar s-a accidentat din nou! Cât va lipsi de pe teren!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: