Redactia.ro
Home » Sport » Astra-CFR 3-2! Dan Petrescu, eliminat după ce a făcut o criză de nervi!

Astra-CFR 3-2! Dan Petrescu, eliminat după ce a făcut o criză de nervi!

Astra-CFR 3-2

Astra-CFR 3-2, în etapa a 8-a din Liga I. După ce au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, clujenii au pierdut meciul cu Astra. A fost un meci incredibil, în care după ce antrenorul Dan Petrescu a fost eliminat, alți doi clujeni au fost trimiși la vestiare mai devreme.

Echipa lui Dan Petrescu a avut mulți absenți în această seară. În minutul 21, CFR a ratat o dublă ocazie. Kitanov a pasat greșit la Costache, care a centrat pentru Pereira. Acesta a tras în careu, dar Graovac a respins. Totul a continuat, dar Traore a dat pe lângă poartă. 6 minute mai târziu Campioana României a deschis scorul la Giurgiu prin Păun. Astra a primit un penalty după ce Cestor l-a împins în careu pe Begue, iar Radunovic egalează. În minutul 42, arbitrul Sebastian Colțescu îi arată cartonașul roșu lui Dan Petrescu. Antrenorul s-a enervat după o decizie a arbitrului și l-a înjurat. După pauză, Valentin Gheorghe a înscris pentru 2-1, după ce a executat o lovitură liberă. Un minut mai târziu, căpitanul clujenilor, Camora a văzut al doilea galben și a fost eliminat. Vâtcă este și el eliminat după ce l-a lovit pe Radunovic, lăsându-și echipa în 9 oameni. Giurgiuvenii au primit și un penalty la acea fază pe care Radunovic îl transformă fără probleme. Clujenii au înscris însă în inferioritate numerică în prelungiri prin același Păun.

„Am întrebat de ce m-au eliminat. Au zis ca am aruncat cu apă, nu este adevărat. Noi vrem să câștigam meciuri. Merităm mai mult respect cred eu”, a declarat Camora la Digi Sport.

Dan Petrescu, trimis în tribune

Antrenorul clujenilor este cunoscut ca fiind mai coleric, dar de această dată a depășit măsura. În minutul 42 s-a enervat pentru că Michael Pereira a fost avertizat și s-a luat de arbitrul Sebastian Colțescu. A ieșit din spațiul rezervat antrenorilor și a început o ploaie de înjurături gesticulând nervos. Colțescu l-a trimis direct în tribune pentru restul meciului. Cel mai probabil, tehnicianul va primi cel puțin două etape de suspendare și va rata meciul cu FCSB. Ar fi a treia oară în ultimii ani când Petrescu nu vas ta pe banca la un meci cu o rivală direct.

Citește și: Probleme pentru Cosmin Contra! Un jucător e out pentru meciurile naţionalei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: