Redactia.ro
Home » Sport » Probleme pentru Cosmin Contra! Un jucător e out pentru meciurile naţionalei

Probleme pentru Cosmin Contra! Un jucător e out pentru meciurile naţionalei

Probleme pentru Cosmin Contra

Probleme pentru Cosmin Contra. Selecţionerul a aflat că nu se va putea baza pe Nicușor Bancu pentru „dubla” cu Spania și Malta, din preliminariile EURO 2020.

Fundașul stânga s-a accidentat la meciul Voluntari – Universitatea Craiova, când a fost schimbat la pauză. După ce duminică a fost văzut de medic verdictul a fost clar.

„Nicușor Bancu, jucător convocat inițial, a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi în partida disputată aseară de Universitatea Craiova și, în urma investigațiilor medicale de astăzi, s-a concluzionat că nu va fi apt pentru meciurile echipei naționale din aceste zile”, se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.

Florin Ștefan, chemat la naţională

În aceste condiţii, Cosmin Contra a decis să-l cheme un debutant, pe Florin Ștefan, fundașul celor de la Sepsi. Acesta este al șaptelea „jucător Euro U21” convocat pentru meciurile cu Spania şi Malta.

„Acesta devine al șaselea fotbalist din lotul Euro U21 prezent la turneul final din această vară pe care se bazează Cosmin Contra pentru Spania și Malta, alături de Ionuț Radu, George Pușcaș, Ianis Hagi, Ionuț Nedelcearu și Alexandru Cicâldău. Totodată, al treilea jucător de la această acțiune convocat în premieră, după Adrian Păun și Mihai Bordeianu (ambii CFR Cluj)”, mai anunță Federația Română de Fotbal.

Tricolorii joacă pe 5 septembrie, pe Arena Națională, contra liderului grupei, Spania, și pe 8 septembrie, la Ploiești, cu Malta.

Lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Spania și Malta

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Ionuț Radu (Genoa)
Fundași: Romario Benzar (Lecce), Vlad Chiricheș (Napoli), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Dragoș Grigore (Ludogorets), Adrian Rus (MOL Fehérvár), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep), Florin Ștefan (Universitatea Craiova)
Mijlocași: Alexandru Chipciu (Anderlecht), Răzvan Marin (Ajax), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova) Mihai Bordeianu (CFR Cluj), Paul Anton (Krylya Sovetov), Ciprian Deac (CFR Cluj), Ianis Hagi (Genk), Alexandru Maxim (Mainz), Gheorghe Grozav (Kisvárda), Adrian Păun (CFR Cluj)
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Florin Andone (Brighton).

Citeşte şi: Simona a părăsit US Open! Perechea Tecău – Halep s-a retras

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: