Redactia.ro
Home » Sport » Simona a părăsit US Open! Perechea Tecău – Halep s-a retras

Simona a părăsit US Open! Perechea Tecău – Halep s-a retras

Simona a părăsit US Open

Simona a părăsit US Open. După eliminarea din turul doi de la turneul american, Halep ar fi trebuit să joace în proba de dublu mixt cu Horia Tecău.

Vineri seara, numele celor doi români nu s-au regăsit pe tabloul principal de la US Open. În locul lor a fost anunțat un alt cuplu. Darija Jurak și Marcus Daniell contra perechii Dabrowski /Pavic. Tecău și Halep au mai jucat împreună la US Open în urmă cu patru ani. Atunci s-au oprit în sferturile de finală. Vineri noaptea, Horia Tecau a făcut pereche la dublu cu Jean Julien Rojer, dar a pierdut în 6-7, 1-6 în fața lui Jeremy Chardy și Fabrice Martin.

Simona Halep, eliminată în turul doi

Simona Halep, 4 WTA a pierdut în turul al doilea la Flushing Meadows. A fost eliminată în trei seturi 6-2, 3-6, 6-7 de americanca Taylor Townsend, jucătoare venită din calificări. La finalul meciului, campioana de la Wimbledon a declarant că nu se aștepta la acest rezultat și și-a lăudat adversara.

„Cred că a jucat extraordinar. A fost inspirată la fiecare minge. A venit mult la fileu şi nu a ratat mult. Este incredibil. În plus, returul meu a fost slab, pentru că nu am putut simţi ritmul unei stângace. Serviciul nu era foarte puternic, dar mingea se mişca prea mult şi nu o simţeam. Apoi cred că am jucat un pic cu tactica greşită. Ea a fost foarte aproape de fileu. Nu am fost deloc inspirată astăzi, dar am luptat. Sunt un pic supărată din cauza tacticii şi a modului în care am jucat. Dar nu este o dramă. Ea a jucat foarte bine. A meritat victoria pentru că a dat totul şi nu s-a gândit la eşec”, a declarant Simona Halep, după meciul din turul doi.

Carla Suarez Navarro, amendată cu 40.000 de euro

Carla Suarez Navarro, numărul 33 WTA a primit o amendă de 40.000 de euro, de la organizatorii US Open. Observatorii meciului dintre Navarro și Timea Babos au spus că spanioloaica nu s-ar fi întrebuințat serios în timpul meciului. Carla Suarez Navarro s-a retras, acuzând o accidentare la spate. Pentru că a jucat în primul tur, chiar și un set a primit 58.000. În urmă cu un an ATP și WTA au decis să adauge o nouă regulă potrivit căreia jucătorii nu-și mai pot încasa premiul de participare dacă nu se întrebuințează serios în timpul meciurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: