Redactia.ro
Home » Sport » Astra, lider în Liga 1! Budescu și Alibec și-au dus echipa pe primul loc!

Astra, lider în Liga 1! Budescu și Alibec și-au dus echipa pe primul loc!

Astra, lider în Liga 1

Astra, lider în Liga 1. Giurgiuvenii au învins-o pe Universitatea Craiova cu 1-0 și au trecut pe primul loc. Denis Alibec a fost omul decisiv. Victor Pițurcă a oferit declarația zilei. „M-am obișnuit cu înfrângerile la Craiova și nu mai sunt nervos.”

Astra Giurgiu a adunat 40 de puncte și a trecut în fruntea clasamentului, după ce CFR a pierdut cu FC Botoșani. Elevii lui Bogdan Andone au obținut a opta victorie consecutivă. Este prima data în acest sezon când clujenii pierd poziția de lider. Singurul gol a fost înscris de Denis Alibec. În minutul 50, pe fondul unei greșeli a lui Mihai Bălașa, Constantin Budescu i-a trimis balonul lui Denis Alibec, care a marcat. Acesta nu va putea însă juca în următoarea etapă cu CFR Cluj după ce a încasat un cartonaș galben.

„Suntem foarte bucuroși pentru că am câștigat acest meci. Am câștigat meritat, cred eu, putea să fie 3-0, 4-0. Cred că merităm primul loc. Fără ceilalți colegi nu puteam să reușim niciodată. Ați văzut că se apără ca niște eroi. Noi trebuie să marcăm pentru ei. Am luat un galben foarte prostesc. Părerea mea e că nu a fost. Bălașa s-a băgat în fața mea și normal că am intrat în el „, a spus Alibec, la Digi Sport.

Victor Pițurcă s-a resemnat

După ce Universitatea Craiova a fost învinsă, antrenorul oltenilor, Victor Pițurcă a încercat să găsească o explicație. După părerea lui echipa trece printr-o criză.

„Nu sunt nervos, sunt supărat. De ce aș fi nervos? M-am obișnuit cu înfrângerile la Craiova și nu mai sunt nervos. Se poate vorbi de o criză. Fotbalul e pe goluri. Dacă nu marchezi, se întâmplă ce s-a întâmplat. Ca de obicei, am intrat într-o depresie din asta fotbalistică și totul e cam la întâmplare, însă repet, fotbalul e pe goluri. Nu se pune problema de ritm, nu a avut Astra niciun ritm. Astra s-a apărat și a jucat pe contraatac. E vorba de circulația mingii și de valoare, asta a fost „, a declarat Victor Pițurcă la Digi Sport.

Citește și: Felice Mazzu a dezlegat misterul! Antrenorul spune ce se întâmplă cu Ianis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: