Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 1 aprilie. Șansă unică pentru trei zodii. Cine are noroc de ziua păcălelilor?

AstroRedacția: Horoscop 1 aprilie. Șansă unică pentru trei zodii. Cine are noroc de ziua păcălelilor?

AstroRedacția Horoscop 1 aprilie. Șansă unică pentru trei zodii. Cine are noroc de ziua păcălelilor

Horoscop 1 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de luni? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Primești o răsplată care ți se cuvenea de multă vreme, dar abia acum au considerat cei care trebuiau să ți-o ofere că a sosit momentul potrivit. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Zodia Taur

Ești pus/ă în fața faptului împlinit de o persoană la care nu te așteptai. Chiar dacă a făcut acest lucru având în minte cele mai bune intenții, ai grijă să îi atragi atenția asupra acestui gen de abordare care te deranjează.

Zodia Gemeni

Stresul îți dă mari bătăi de cap, dar trebuie să te mai calmezi și să privești mai bine imaginea de anamblu. Ai nevoie întâi să îți faci ordine în minte înainte să te apuci, pe rând, de ceea ce ai de făcut.

Zodia Rac

Reușești, într-un final, să îți faci ordine în lucruri. Asta te ajută să te ocupi mai bine de activitățile profesionale, fără grija că uiți de ceva important.

Zodia Leu

Trebuie să asculți mai des de sfaturile prietenilor tăi, fiindcă nu îți vor răul. De data aceasta, le dai dreptate din timp și recunoști că ai fi comis o eroare gravă dacă nu făceai asta.

Zodia Fecioară

Primești o propunere indecentă, pe care ai fi acceptat-o imediat în trecut. Însă, acum dai dovadă de înțelepciune și de maturitate și refuzi într-un mod cât se poate de elegant.

Zodia Balanță

Începi să crezi tot mai mult că o persoană din anturajul tău apropiat îți este alături doar pentru că are de câștigat în urma amiciției voastre. Curând, cele mai negre temeri ți se vor confirma.

Zodia Scorpion

Așa cum vin banii, așa se și duc. Ai nevoie să bagi mâna adânc în buzunar fie pentru un proiect personal, fie pentru niște studii pe care le urmezi în această perioadă.

Zodia Săgetător

Unii nativi se îndrăgostesc de o persoană care se afla chiar sub nasul lor în tot acest timp, în timp ce alți nativi se pot gândi la niște schimbări importante pe plan sentimental.

Zodia Capricorn

Îți asumi niște riscuri mult prea mari, dar la final tu ești cel sau cea care râde la urmă cu succes. Toți cei care nu ți-au acordat o șansă vor regreta amarnic această decizie.

Zodia Vărsător

Cineva îți șoptește la ureche niște informații extrem de importante. Depinde doar de tine dacă alegi să le folosești în avantajul tău sau dacă ții prea mult la persoana despre care ai aflat niște lucruri rușinoase.

Zodia Pești

Simți nevoia să faci niște schimbări din punctul de vedere al aspectului fizic. Faci cumpărături, schimbi look-ul, te transformi înainte de sărbătorile de iarnă.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: