Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 1 octombrie. Gemenii sunt în centrul atenției

AstroRedacția: Horoscop 1 octombrie. Gemenii sunt în centrul atenției

AstroRedacția Horoscop 1 octombrie. Gemenii sunt în centrul atenției

Horoscop 1 octombrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de duminică? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Te gândești tot mai des să schimbi macazul pe plan profesional și să te îndrepți spre o altă meserie. Conștientizezi că acest pas vine la pachet cu foarte multe riscuri, dar ești dispus/ă să ți le asumi.

Zodia Taur

În trecut știai să găsești soluții indiferent cât de neagră era situația, dar acum parcă nu mai vezi luminița de la capătul tunelului. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți și va apărea o variantă salvatoare.

Zodia Gemeni

Ești nativul care strălucește cu adevărat în această zi. Ești în centrul atenției, iar cei din jur te laudă pentru realizările tale. Urmează câteva zile în care vei culege roadele muncii tale.

Zodia Rac

Ai de făcut o alegere extrem de importantă. Dacă mergi pe o cale, s-ar putea să stârnești mari probleme în familie. Nu îți dorești acest lucru, dar nu depinde totul doar de tine.

Zodia Leu

Rău cu rău, dar parcă mai rău este fără rău. Stai singur/ă cuc, însă realizezi că parcă îți este dor să te mai ciondănești cu cineva prin casă. Îți faci de lucru ca să nu îți mai fie urât în singurătate.

Zodia Fecioară

Nu îți respecți o promisiune pe care ai făcut-o recent, iar asta are niște efecte negative asupra unei persoane cunoscute. Încearcă să te revanșezi cât mai curând cu putință.

Zodia Balanță

Realizezi cât de mult ai putut să greșești în fața partenerului de viață sau a cuiva extrem de apropiat. Îți dai seama că a venit momentul să îți asumi erorile și să îți ceri iertare din suflet.

Zodia Scorpion

Ziua aceasta te prinde tot pe drumuri, dar spre seară reușești să finalizezi tot ceea ce mai ai de făcut. Urmează o perioadă de distracție și relaxare.

Zodia Săgetător

Primești o veste bună și vei participa la un eveniment important pentru familie. Cu această ocazie, reușești să închei și un conflict mai vechi cu niște persoane foarte apropiate.

Zodia Capricorn

Reușești să ieși dintr-un teribil impas financiar. Dai telefoane, muncești din greu și îți întinzi antenele, iar într-un final reușești să o scoți la capăt, în pofida tuturor obstacolelor.

Zodia Vărsător

Ai chef de vorbă, dar toți prietenii tăi sunt ocupați. Te epuizează drumurile lungi, fiindcă ai niște probleme urgente de rezolvat, așa că spre seară preferi să te răsfeți acasă, cu o mâncare bună.

Zodia Pești

O persoană din anturajul tău apropiat îți mărturisește că simte pentru tine mult mai mult decât prietenie sinceră. Rămâne de văzut ce simți tu, în adâncul sufletului.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: