Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 10 octombrie 2024. Vărsătorii își împlinesc un vis mai vechi

AstroRedacția: Horoscop 10 octombrie 2024. Vărsătorii își împlinesc un vis mai vechi

AstroRedacția Horoscop 10 octombrie 2024. Vărsătorii își împlinesc un vis mai vechi

Horoscop 10 octombrie 2024. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Iei decizia să te odihnești cum trebuie în această zi și să lași deoparte toate responsabilitățile pentru un timp, fiindcă simți că ai neapărat nevoie să îți reîncarci bateriile.

Zodia Taur

Ar trebui să îți asculți mai des intuiția în perioada următoare. Recent, ai luat niște decizii nepotrivite fiindcă ai refuzat să bagi în seamă instinctul care te avertiza că greșești.

Zodia Gemeni

Aștepți niște rezultate ale unor analize, cu multă emoție. Din fericire, astrele te protejează când vine vorba despre starea ta de sănătate, așa că nu ai parte de vreo problemă.

Zodia Rac

Primești niște vești bune în legătură cu o sumă de bani pe care urmează să o primești în curând. Se pare că este chiar mai mare decât calculasei inițial.

Zodia Leu

Te atașezi rapid de o persoană care a intrat recent în viața ta, dar care reușește să te cucerească cu fiecare gest. Simțeai nevoia să descoperi oameni noi, care să îți devină dragi.

Zodia Fecioară

Apar niște simptome care îți stârnesc semne de întrebare, posibil în legătură cu ficatul sau stomacul. Poate este un moment potrivit să îți mai refaci analizele și să ceri sfatul unor specialiști.

Zodia Balanță

Ai parte de o stare de neliniște, care se accentuează spre amiază. Seara se dovedește că instinctul tău ți-a lansat un avertisment și că te pândește un pericol, dar poți să îl eviți.

Zodia Scorpion

Te subestimezi mult prea mult, iar această gândire toxică te face să te autosabotezi. Încearcă să folosești niște tehnici din psihologie ca să scapi de anxietatea produsă de gândurile negre.

Zodia Săgetător

Este o zi de sărbătoare, în care te bucuri de timpul pe care îl petreci alături de cei care îți sunt dragi. Primești cadouri sau ți se fac alte surprize emoționante, cu o valoare sentimentală importantă.

Zodia Capricorn

Ești într-o stare de melancolie din care parcă nu mai poți să ieși. Este în regulă să îți conștientizezi sentimentele și să le trăiești cu adevărat ca să le procesezi, dar parcă acum ai depășit o limită.

Zodia Vărsător

Astrele sunt de partea ta în această zi, așa că îți îndeplinești un vis mai vechi. Se pare că totul funcționează exact așa cum îți doreai să se întâmple, în sfârșit.

Zodia Pești

Ți-ai regăsit inspirația atunci când te așteptai mai puțin. Profiți din plin de această ocazie și te apuci să scrii sau să faci ceva care îți face plăcere, ceva ce nu ai mai făcut de multă vreme.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: