Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 11 martie. Zodia care este trădată de prieteni. Mare grijă cui îi dezvălui secretele tale!

AstroRedacția: Horoscop 11 martie. Zodia care este trădată de prieteni. Mare grijă cui îi dezvălui secretele tale!

Horoscop 11 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de luni? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești într-o perioadă foarte bună, în care lucrurile merg exact așa cum ți-ai dorit, în special pe plan personal. Primești niște vești foarte bune sau cumperi, în sfârșit, niște lucruri foarte utile, de care aveai nevoie.

Zodia Taur

Apar niște obstacole care îți dau planurile peste cap! Din cauza asta, trebuie să scoți bani frumoși din buzunar, ca să rezolvi problema. Așadar, această zi aduce un dezechilibru nedorit pe plan financiar.

Zodia Gemeni

Mare grijă la persoanele în care ai încredere oarbă și cărora le spui toate secretele tale! S-ar putea să descoperi cu uimire că niște prieteni, pe care îi considerai apropiați, să te trădeze tocmai când îți este lumea mai dragă.

Zodia Rac

Rupi o legătură toxică pe plan profesional cu o persoană care nu ți-a adus cu adevărat nimic bun până acum. Simți o senzație de eliberare și îți revine cheful de muncă, fără stresul provocat de ea.

Zodia Leu

Ai un proiect personal de pus la punct, dar realizezi că nu poți să faci asta fără să ceri ajutorul. Trebuie să înveți să lași orgoliul deoparte și să accepți că este momentul să apelezi la cei din jurul tău.

Zodia Fecioară

Abia ai revenit recent dintr-0 călătorie, dar deja visezi iar să pleci de acasă. Este o perioadă care te îmbie să pornești și să vezi cât mai multe locuri din această lume. Trebuie însă să te pregătești și din punct de vedere financiar.

Zodia Balanță

Instinctul tău îți atrage atenția fie asupra unor persoane din anturajul tău personal, fie în legătură cu o propunere venită astăzi pe plan profesional. Dacă simți că este ceva în neregulă, judecă bine înainte să accepți niște oferte.

Zodia Scorpion

Oferi un dar financiar impresionant unei persoane care are mare nevoie de ajutorul tău. Chiar dacă ai refuzat în trecut să faci acest lucru pentru alții, acum știi că merită să scoți banii din buzunar pentru această situație.

Zodia Săgetător

Ești la un pas să faci o mare gafă, dar rezultatul este unul pozitiv, spre marea ta surprindere. Crezi că ai acolo undeva un înger păzitor, care te scapă de necazuri în această perioadă. Încearcă totuși să ai mai multă grijă.

Zodia Capricorn

Simți că oboseala ți-a cam pus capac în ultima perioadă, așa că decizi să îți pui sănătatea pe primul plan. Lasă deoparte, măcar pentru această zi, toate responsabilitățile deoparte, mai ales cele legate de casă și de gospodărie.

Zodia Vărsător

Parcă te bate gândul să faci ceva doar pentru tine în această zi. Să îți dai frâu liber imaginației, să îți cumperi sau să mănânci orice îți dorești, să faci niște activități care îți aduc multă bucurie. Nu ezita, meriți o astfel de răsplată!

Zodia Pești

Apar niște dificultăți în viața amoroasă, dar nu trebuie să te panichezi! Cu o comunicare bună poți să depășești cu succes orice obstacol. Exprimă-ți într-un mod clar și elegant nemulțumirile, iar partenerul tău te va înțelege.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: