Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 12 aprilie. Zodia care caută să își spele păcatele. Le cere iertare celor dragi

AstroRedacția: Horoscop 12 aprilie. Zodia care caută să își spele păcatele. Le cere iertare celor dragi

AstroRedacția Horoscop 12 aprilie. Zodia care caută să își spele păcatele. Le cere iertare celor dragi

Horoscop 12 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai nevoie de odihnă și de o oază de liniște în această zi. Simți că ți-ai petrecut prea mult timp ocupându-te de problemele celorlalți și nu ai mai avut grijă de tine și de nevoile tale personale.

Zodia Taur

După niște tensiuni la cote ridicate în ultimele zile, dar și niște certuri în timpul cărora ai aruncat niște cuvinte neplăcute, acum a venit momentul să le ceri iertare celor dragi și să cazi la pace cu ei.

Zodia Gemeni

Te cam dezamăgește un prieten căruia i-ai cerut ajutorul în legătură cu o temă sau un proiect important pentru tine, dar alege să te ignore și să te lase baltă fix când aveai mai mare nevoie de sprijin.

Zodia Rac

Începi ziua cu energia la un nivel foarte jos, dar apoi începi să te simți mai bine. Realizezi că poți face mai multe lucruri decât îți imaginai și îți revine cheful de muncă spre seară.

Zodia Leu

Cineva te tot presează și te bate la cap să termini un proiect, dar nu ai cheful necesar, nici timpul de care ai nevoie ca să duci totul la bun sfârșit așa cum ți-ai dori.

Zodia Fecioară

Simți nevoia să călătorești mai mult, să te reîntâlnești cu niște prieteni mai vechi. Nu ați mai stat de multă vreme la povești, iar acum ai o zi liberă în care să faci asta.

Zodia Balanță

Petreci mai mult timp de calitate alături de cei dragi. Vă reamintiți de activitățile voastre preferate, vă împărtășiți experiențele din ultima perioadă și vă dați reciproc sfaturi.

Zodia Scorpion

Întâlnești o persoană care reușește să te scoată complet din sărite, așa cum nu ți s-a mai întâmplat de multă vreme. Te saturi de această situație și îi spui verde în față tot ceea ce crezi despre ea.

Zodia Săgetător

Pui la cale un plan menit să îți aducă mai mulți bani în perioada următoare. Nu ești totuși sigur/ă pe ideea ta, așa că ceri sfatul unui prieten bun, cu care te-ai mai consultat și în trecut, când ai luat astfel de decizii.

Zodia Capricorn

Cineva îți datorează bani, iar acum ai avea nevoie de acea sumă, dar te cam saturi să îi tot reamintești acestei persoane despre datorie. Poate ar fi cazul să apelezi la alte metode.

Zodia Vărsător

Cineva îți cere un sfat în legătură cu o situație mai sensibilă pe plan sentimental. Ai trecut și tu prin astfel de experiențe neplăcute, așa că ești în măsură să împărtășești din amintirile tale acestei persoane.

Zodia Pești

Îți asumi cam multe riscuri în această zi, iar cei dragi își fac griji pentru tine. Trebuie să ai mare grijă, fiindcă este posibil ca o astfel de decizie impulsivă să te coste scump într-o zi.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: