Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 14 martie. Zodia mistuită de pasiune la jumătatea lunii. Săgeata lui Cupidon îi dă mari bătăi de cap

AstroRedacția: Horoscop 14 martie. Zodia mistuită de pasiune la jumătatea lunii. Săgeata lui Cupidon îi dă mari bătăi de cap

Horoscop 14 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Primești o veste care te șochează. Afli, cu stupoare, că erai la un pas să comiți o greșeală majoră. Din fericire, pentru tine și pentru viitorul tău, instinctul te-a ghidat pe calea cea bună.

Zodia Taur

Primești o surpriză foarte frumoasă din partea celor dragi sau un cadou pe care ți-l doreai de multă vreme, dar pentru care nu ai avut până acum banii necesari.

Zodia Gemeni

Cineva insistă să te ajute cu niște materiale sau cu bani, dar ție îți este teamă că această persoană are cumva niște intenții ascunse. Din nefericire, ai mare dreptate, așa că trebuie să acționezi cu multă grijă.

Zodia Rac

Nu lași pe nimeni să îți stea în cale, te lupți până la capăt și reușești să duci la bun sfârșit mai multe proiecte. Ai o energie de invidiat, iar oboseala parcă nu o mai simți, fiindcă te entuziasmează ceea ce ai de făcut în această zi.

Zodia Leu

Ți se pare că o persoană care îți este foarte dragă visează cam prea mult și își stabilește țeluri care sunt mult prea departe față de poziția în care se află acum. Cu toate acestea, încerci să o încurajezi ca să ajungă acolo.

Zodia Fecioară

Nu te mai simți așa de bine în pielea ta, simți nevoia să faci o schimbare. Unii nativi vor câteva kilograme în plus, în timp ce alții vor să scape de ele. Poate unii chiar merg să se tundă sau să se vopsească.

Zodia Balanță

Parcă vezi cu inima în această zi, nu mai asculți deloc de rațiune. Oricât de multă încredere ai avea în instinctele tale, încearcă totuși să te gândești și la partea cerebrală din deciziile tale.

Zodia Scorpion

Focul pasiunii îți mistuie încet, dar sigur, inima. Fie ți se aprind călcâiele după o cunoștință mai veche, fie simți că încep iar să apară fluturii în stomac atunci când te uiți la partenerul sau partenera de viață.

Zodia Săgetător

Realizezi cât de mult noroc ai pentru că persoanele dragi și apropiate te sprijină în fiecare moment, chiar dacă nu pot fi întotdeauna alături de tine. Bucură-te de vorbele lor frumoase.

Zodia Capricorn

Intri într-o competiție cu niște rivali de pe plan profesional și ai decis să le demonstrezi cum ai reușit să ajungi atât de departe în carieră fără să faci compromisuri care să îți mustre conștiința.

Zodia Vărsător

Vrei ca o persoană care te-a rănit profund în trecut să sufere la fel de mult, dar trebuie să înțelegi că răzbunarea nu este niciodată cea mai bună variantă. Mai bine mergi mai departe cu sufletul împăcat.

Zodia Pești

Primești o propunere care te lasă cu gura căscată. Suma este una impresionantă, dar și riscurile pot fi unele pe măsură. Află toate informațiile necesare înainte să iei o decizie, ca să nu regreți mai târziu.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: