Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 15 decembrie. Taurii își petrec timpul cu familia

AstroRedacția: Horoscop 15 decembrie. Taurii își petrec timpul cu familia

AstroRedacția Horoscop 15 decembrie. Taurii își petrec timpul cu familia

Horoscop 15 decembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Pleci într-o scurtă vacanță într-un loc la care visezi de multă vreme. În trecut, părea imposibil să ajungi aici, dar ai muncit din greu, ai reușit să avansezi pe plan profesional și financiar, iar acum te bucuri de rezultate. Meriți pe deplin acest lucru.

Zodia Taur

Este o zi în care te dedici persoanelor dragi, celor din familie și/sau partenerului tău de viață. Simțeai nevoia să petreci mai mult timp alături de aceștia, iar acum este momentul ideal ca să îți duci planul la îndeplinire. Aveai nevoie să te reconectezi din punct de vedere emoțional cu cei din jurul tău.

Zodia Gemeni

Din păcate, este o zi destul de tristă. Se rupe o prietenie mai veche sau apar despărțiri dureroase de anumite persoane care îți sunt dragi. Viața nu este doar un drum presărat cu bucurie și mai avem nevoie și de astfel de lecții, oricât de neplăcute ar fi.

Zodia Rac

Ți se oferă o șansă extraordinară și toate lucrurile se întâmplă în această zi exact așa cum ți-ai dorit. Parcă ai un înger păzitor care are grijă de tine și toate lucrurile se îndeplinesc exact așa cum ți-ai propus. Profită din plin de aceste momente.

Zodia Leu

Începi să îți pui treburile în ordine fiindcă te-ai cam aglomerat și îți dorești să ai niște zile mai liniștite apoi, în perioada următoare. Poate o metodă de notare te-ar ajuta, să scrii pe calculator sau poate chiar într-o agendă sau într-un caiet. Ai tendința să uiți anumite lucruri și apoi din cauza aceasta ai prea multe de făcut într-un timp scurt.

Zodia Fecioară

Îți plănuiești concediul și vrei să te bucuri de câteva zile în care să te relaxezi, să te odihnești și să te ocupi doar de tine. Meriți din plin această pauză fiindcă te-ai forțat prea mult în ultima perioadă. Încă nu știi sigur unde anume vrei să pleci, dar aștepți cu nerăbdare să scapi de muncă măcar pentru câteva zile.

Zodia Balanță

Afli o veste care te amuză despre un fost loc de muncă sau o fostă colaborare profesională. Se pare că atunci când ți-au dat ție cu flit, persoana care te-a înlocuit nu și-a făcut deloc treaba așa cum ar fi fost normal, iar compania are de suferit. Asta îți demonstrează încă o dată că există karma și fiecare primește exact după sufletul lui.

Zodia Scorpion

Shopping! Acesta este cuvântul de bază pentru tine în această zi. Dai ture prin magazine, comanzi online sau mergi pe la piață, orice variantă alegi, este clar o zi în care zboară și banii din portofel. Chiar dacă dispui de suficiente fonduri, alegi să dai banii doar pe lucrurile de care ai cu adevărat nevoie în această perioadă.

Zodia Săgetător

Primești un dar care are o semnificație aparte pentru tine. Chiar dacă nu valorează mulți bani, este neprețuit datorită persoanei care ți l-a oferit. Îl pui la loc de cinste și te bucuri de el precum un copil. Cu acest gest, persoana respectivă te-a făcut să simți cât de mult contezi, de fapt, pentru ea.

Zodia Capricorn

Primești o veste proastă legată de treburi administrative sau de casă, dar ai norocul să se rezolve totul în cele din urmă, dar mai spre finalul zilei. Nu ai de ce să te panichezi, agitația și stresul nu aduc niciodată nimic bun. Ia totul ca atare, apoi vezi cum poți să găsești variante salvatoare.

Zodia Vărsător

Ajuți pe cineva drag cu niște bani, fie pe o persoană apropiată din familie, fie pe un prieten foarte bun. Știi și tu cum este să îți dea cineva o șansă când treci prin momente grele din punct de vedere financiar, așa că faci acest gest frumos din suflet.

Zodia Pești

O persoană în care ai avut încredere face niște dezvăluiri neașteptate. I-ai împărtășit din secretele tale fiindcă ai simțit că poți face asta, dar acum suferi după ce te-a trădat în acest fel. Ai mare grijă pe viitor de ce persoane te apropii, ca să nu mai ajungi în aceeași situație neplăcută.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: