Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 16 septembrie. Fecioarele pleacă în concediu

AstroRedacția: Horoscop 16 septembrie. Fecioarele pleacă în concediu

Zodia feminină care face valuri în lumea bărbaților, o adevărată regină

Horoscop 16 septembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de sâmbătă? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Resimți foarte tare starea de oboseala acumulată în ultima vreme. Chiar dacă ai încercat să îți acorzi mai mult timp pentru odihnă, se pare că nu a fost suficient și trebuie să mai tragi încă o dată pe dreapta.

Zodia Taur

Apare o discuție foarte importantă legată de o mărire de salariu, de o sumă de bani pe care o ai de primit înapoi sau de un bonus pe care îl aștepți pe plan profesional.

Zodia Gemeni

Ai parte de o surpriză complet neașteptată, care te bucură extrem de mult. Cu toate acestea, este un lucru care te scoate și din zona ta de confort destul de mult, iar asta îți dă emoții.

Zodia Rac

Simți că a venit momentul să pui punct unei colaborări care te nemulțumește. Ai senzația că noul partener de afaceri sau noul tău șef cam încearcă să te tragă pe sfoară.

Zodia Leu

Pui piciorul în prag și te impui când realizezi că șefii tăi tot amână o discuție foarte importantă care are legătură și cu viața ta personală, precum și cu planurile tale de viitor.

Zodia Fecioară

Este o zi de mare bucurie pentru că scapi de corvoada responsabilităților de pe plan profesional și pleci într-un concediu pe care îl așteptai de multă vreme. Seara te prinde pe drumuri.

Zodia Balanță

Apare o răsturnare de situație la care nu te-ai fi așteptat niciodată și care dă peste cap toate planurile pe care ți le făcusei pentru zilele următoare. Încerci să rezolvi lucrurile până la finalul zilei.

Zodia Scorpion

Realizezi că ai uitat să rezolvi o problemă urgentă legată de niște acte, așa că trebuie să găsești cât se poate de rapid o soluție! Din fericire, cineva îți dă o mână de ajutor spre amiază.

Zodia Săgetător

Un proiect de suflet nu are succesul la care te așteptai, iar din acest motiv suferi o dezamăgire destul de mare. Cu toate acestea, eșecul de acum nu te descurajează și ai de gând să mergi mai departe cu tot ce ți-ai propus.

Zodia Capricorn

Nu reușești să te înțelegi așa cum ți-ai fi dorit cu un coleg de muncă, iar șefii nu sunt foarte înțelegători în această perioadă. Există riscul să apară niște tensiuni, iar conflictul să escaladeze, dacă nu îți poți ține sentimentele sub control.

Zodia Vărsător

Descoperi că ai mai multe lucruri în comun cu o persoană care a intrat recent în viața ta. Activitățile și pasiunile voastre vă leagă mai strâns decât te-ai fi așteptat. Dacă nu ești deja într-o relație, se poate infiripa o idilă frumoasă.

Zodia Pești

Numeri pe degetele de la o mână persoanele care îți sunt cu adevărat alături la greu, căci majoritatea apar doar la bine. Cu toate acestea, ai un sentiment puternic de recunoștință față de cei care sunt lângă tine când treci prin clipe grele.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: