Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 2 februarie. Taurii se reîntorc în trecut și riscă să facă o greșeală majoră

AstroRedacția: Horoscop 2 februarie. Taurii se reîntorc în trecut și riscă să facă o greșeală majoră

GALERIE FOTO (2) AstroRedacția Horoscop 2 februarie. Taurii se reîntorc în trecut și riscă să facă o greșeală majoră

Horoscop 2 februarie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Apar niște probleme în legătură cu niște acte, cu niște controale medicale sau cu anumite treburi administrative. Nu este o zi bună pentru semnarea unor contracte.

Zodia Taur

Te reîntorci mental în trecut, într-o perioadă în care gândeai într-un mod toxic. Trebuie să ieși din acea stare, altfel riști să rănești niște persoane importante din viața ta.

Zodia Gemeni

Unele persoane din anturajul tău consideră că te grăbești prea mult pe plan sentimental cu planurile de viitor. Cu toate acestea, crezi că știi mai bine ce este bine pentru tine.

Zodia Rac

Încerci să mulțumești pe toată lumea și arunci cu bani în stânga și-n dreapta, dar trebuie să te mai pui și pe tine pe primul plan. Încearcă să vezi întâi de ce ai tu nevoie în perioada următoare.

Zodia Leu

Pregătești o surpriză frumoasă cuiva drag. Abia aștepți să îi vezi reacția când va descoperi cadourile, fiindcă nu se aștepta absolut deloc la un asemenea gest din partea ta.

Zodia Fecioară

Primești niște vești bune legate de bani sau de o vacanță. Este posibil să te reîntâlnești cu niște persoane foarte dragi, pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Zodia Balanță

Ai atât de multe de făcut, într-un interval scurt, încât intri în starea de panică. Pe deasupra, mai primești și o vizită neanuțată, fix când îți este lumea mai dragă.

Zodia Scorpion

Simți că ai eșuat într-un test sau proiect, pentru că nu te-ai concentrat așa cum ar fi trebuit să o faci. Te-ai bazat prea mult pe noroc, iar rezultatele nu sunt cele pe care le doreai.

Zodia Săgetător

Reușești să găsești o persoană cu care te înțelegi atât de bine, încât pare că vă cunoașteți deja de multă vreme. Aveți aceleași idei și vă consultați reciproc în carieră, pentru cele mai bune rezultate.

Zodia Capricorn

Găsești niște metode noi și inedite, prin care reușești să economisești bani frumoși. Doar așa reușești să pui mâna apoi pe niște lucruri pe care ți le doreai de multă vreme.

Zodia Vărsător

Unii dintre acești nativi pot să aibă probleme în dragoste. Pot să apară tensiuni în cuplu sau să reapară niște persoane din trecut, care să îi manipuleze și să îi facă să se certe cu partenerul de viață.

Zodia Pești

Este posibil să petreci timp alături de partenerul de viață sau de cineva apropiat. Alți nativi pun la cale planul pentru cumpărăturile necesare pentru casă.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: