Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 20 octombrie. Zodia Taur are nevoie de mai multă odihnă

AstroRedacția: Horoscop 20 octombrie. Zodia Taur are nevoie de mai multă odihnă

Horoscop numerologic pentru final de 2023. Mulți nativii se bucură de succes și schimbări majore

Horoscop 20 octombrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești foarte ocupat/ă cu treburile casnice. Ai lipsit cam mult de acasă, iar acum s-au aglomerat toate lucrurile care trebuie rezolvate. Din fericire, știi foarte bine ce ai de făcut, așa că te descurci fără probleme, iar finalul zilei îți aduce o pauză binemeritată.

Zodia Taur

Chiar dacă te resimți după ultimele zile în care ai muncit din greu, nu ai deloc stare și te hotărăști să termini niște treburi pe care le-ai lăsat nerezolvate. Din fericire, ai parte de sprijin din partea persoanelor care îți sunt dragi și care te ajută să rezolvi totul cu bine.

Zodia Gemeni

Ai foarte multe responsabilități pe plan profesional, dar asta îți aduce și un venit mai bun fix într-o perioadă în care ai mare nevoie de asta. Te bucură acest lucru, chiar dacă asta înseamnă să faci și niște sacrificii din punctul de vedere al timpului liber. La final, îți vei mulțumi pentru că ai luat decizia să accepți aceste propuneri.

Zodia Rac

Pleci într-o călătorie importantă, în care te redescoperi. Îți amintești de lucrurile care contează pentru tine cu adevărat și decizi să acționezi în consecință în viitorul apropiat. Ai alergat prea mult timp după lucruri efemere, care nu îți aduc un câștig real pe termen lung.

Zodia Leu

Primești o ofertă care ți se pare foarte convenabilă și te salvează dintr-o situație dificilă. Nu e ușor, dar accepți fiindcă așa îi vei putea ajuta pe cei dragi în perioada următoare. Bucuria pe care le-o vei aduce merită orice sacrificiu!

Zodia Fecioară

Tot încerci să îți iei concediu sau o vacanță scurtă, dar șefii tăi tărăgănează situația. Trebuie să ai curajul să îți ceri drepturile, nu trebuie să te lași până nu lămurești clar această situație. În cele din urmă, primești un răspuns favorabil după mai multe insistențe.

Zodia Balanță

Ești un nativ binecuvântat pe plan sentimental. Trăiești clipe de vis alături de partenerul de viață sau de o persoană nouă, care a intrat recent în viața ta. Aveai nevoie să te ocupi mai mult și de planul personal, nu doar de muncă și obligații de acest tip.

Zodia Scorpion

Visezi la o schimbare radicală pe plan profesional. Îți place ceea ce faci în prezent, dar nu te mai mulțumesc aspectele legate de cerințele șefilor versus ceea ce primești din punct de vedere financiar. Țintești mai sus și începi deja să faci primii pași în această direcție.

Zodia Săgetător

După o perioadă lungă în care nu te-ai regăsit, acum îți revine iar cheful de muncă și simți că ești gata să muți încă o dată munții din loc. Vrei să îți demonstrezi în primul rând ție că încă ești o persoană capabilă de performanțe așa cum o făceai odinioară.

Zodia Capricorn

Te apucă dorul de ducă, așa că este posibil să pleci într-o scurtă călătorie într-un loc drag sufletului tău. Vrei să stai departe pentru câteva ore de tot stresul și agitația din viața ta de zi cu zi, ca să poți apoi să revii în forță pe baricade.

Zodia Vărsător

Apar niște probleme tehnice care te cam dau peste cap pe plan profesional. Din fericire, primești ajutorul de care ai nevoie din partea colegilor, iar până la finalul zilei reușești să duci până la capăt tot ceea ce aveai de făcut.

Zodia Pești

Ți-ai cam forțat organismul zilele trecute și simți nevoia acum să te mai odihnești. Cu toate acestea, nu prea poți să stai degeaba și te cam mănâncă tălpile, însă trebuie să ai mare grijă. Există riscul să apară niște probleme de sănătate de care să nu mai scapi atât de ușor ca până acum.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: