Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 21 decembrie. Berbecii au de suferit din cauza reacțiilor impulsive

AstroRedacția: Horoscop 21 decembrie. Berbecii au de suferit din cauza reacțiilor impulsive

GALERIE FOTO (2)

Horoscop 21 decembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Înveți să te controlezi și să îți reprimi reacțiile impulsive. Ai avut mult de pierdut de-a lungul timpului din această cauză, dar nu mai vrei să îi rănești pe cei dragi cu acțiunile și vorbele tale.

Zodia Taur

Chiar dacă ai nevoie de mai multă odihnă, nu ai deloc stare și te tot apuci de treabă prin casă. Seara regreți acest lucru, dar te bucuri când vezi că este multă ordine în jurul tău.

Zodia Gemeni

Primești o sumă mai mare de bani pe care o folosești ca să duci la bun sfârșit un proiect personal pe care l-ai plănuit de multă vreme pentru că nu ai avut fondurile necesare la dispoziție.

Zodia Rac

Muncești din greu în această zi fiindcă ți-au rămas multe restanțe de zilele trecute. Speri că o să treci pe sub radarul șefilor până când reușești să te aduci la zi cu toate.

Zodia Leu

Sari în apărarea cuiva atunci când observi că i se face o nedreptate. Nu poți să taci într-o asemenea situație, indiferent de persoana care este pusă la zid gratuit.

Zodia Fecioară

Se apropie un moment foarte important în viața ta, care îți poate schimba radical direcția pe viitor. Nu știi sigur dacă poți face față, dar trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii, ești mai capabil/ă decât crezi.

Zodia Balanță

Este o zi în care afli un secret care te dă complet peste cap! Nu îți vine să crezi că persoanele din anturajul tău au putut să îți ascundă o asemenea informație atât de mult timp.

Zodia Scorpion

Te gândești să încerci apele într-un domeniu nou pe plan profesional. Simți că ai intrat într-o rutină și activitățile care îți făceau plăcere acum te nemulțumesc profund. Ai nevoie de niște provocări noi.

Zodia Săgetător

Apar conflicte cu o persoană pentru că nu vrei să renunți la opiniile tale. Ești convins/ă că ai dreptate și orice ar spune nu poate să te convingă că poate greșești pe alocuri cu părerile tale.

Zodia Capricorn

Cineva îți trage clapa după ce trebuia să colaborați pe plan profesional. Găsește o scuză penibilă cu toate că ați purtat destule discuții și deja aveați stabilit planul de bătaie.

Zodia Vărsător

Petreci mult timp în această zi împreună cu prietenii sau cu persoanele dragi. Vă distrați pe cinste și recuperați zilele pierdute, în care v-ați concentrat doar pe responsabilitățile de pe plan profesional.

Zodia Pești

Există o persoană din anturajul tău care își cam dă arama pe față. Începi să realizezi că aceia care ți-au atras atenția asupra ei aveau dreptate să te avertizeze. Își dă arama pe față și te face să vrei să o excluzi din grupul tău de apropiați.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: